Vinn avansert Creative-pakke for gamer-lyd

Her kan du vinne Creative lydkort og hodesett som gjør lydopplevelsen på PC-en til noe helt spesielt.

Vinn avansert Creative-pakke for gamer-lyd
Bilde:

Creative Labs har en serie med lydprodukter spesielt beregnet på PC-spillentusiaster: Fatal1ty.

Premien i ukens spørrekonkurranse er hentet fra denne serien: lydkortet Soundblaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty, hodesettet Fatal1ty Headset – som når norske butikker i løpet av mai – og den spesielle spillmusen Fatal1ty 1010 Mouse.

Fatal1ty lydkortet X-Fi Xtreme Gamer har det Creative mener er verdens kraftigste lydprosessor, med 64 MB dedikert lydminne. I spillmodus dedikeres hele prosessoren til spillyd: Det skal gi svært realistisk surround lyd vie stereohodetelefoner. To andre modus er tilpasset andre oppgaver, henholdsvis «entertainment» og «audio creation».

Det innebærer lydkortet også bedrer lydopplevelsen for andre formål enn spill: Den har egne kretser som gjenskaper gnisten i lyd av lav kvalitet, og oppgraderer MP3-, DIVX- og tv-lyd til 24 bits kvalitet.

Hodesettet Fatal1ty Gaming Headset skal kombinere kraft, presisjon og komfort for seriøse spillere. Øretelefoner og hodebøyle er polstret, og skal sørge for behagelig bruk i lange spilleøkter. Mikrofonen er støydempende, og skal overføre talekommandoer tydelig til medspillere eller til selve spillet. Den kan koples fra i situasjoner der man ikke trenger mikrofon.

Musen Fatal1ty 1010 Mouse har spesielle egenskaper beregnet på spillere, blant annet et spesielt modulært vektsystem, og oppløsningsinnstillinger som med ett klikk kan veksle mellom 400, 800 og 1600 cpi. Den optiske enheten er opptil fire ganger så nøyaktig som vanlige optiske mus. Rapporthastigheten er 5,8 megapiksler, og responshastigheten på opptil 15 G akselerasjon. Formgivningen er beregnet på styring med større nøyaktighet og respons. Data til PC-en går over USB 2.o: Pluggen er gullbelagt og kabelen er oksygenfri.

Typiske priser på Creative Soundblaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty, Fatal1ty Gaming Headset og Fatal1ty 1010 Mouse er henholdsvis rundt 1230 kroner, 449 kroner og 378 kroner. Pakken har med andre ord en samlet verdi på over 2050 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på disse sidene på Creatives norske nettsted: Sound Blaster® X-Fi Xtreme Gamer - Fatal1ty Professional Series, Fatal1ty Gaming Headset og Fatal1ty 1010 Mouse.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om filformater og filendelser. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn pakke for superrask hjemme-WLAN, som gikk i uken 20. til 27. april, og der premien var en pakke med «pre 11n» ruter og adapter fra D-Link, ble Ronny Hillersøy, Florø.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 4. mai 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: