Vinn Creatives elegante superspiller

Creative Zen Vision er lommevideoen med den største skjermen, og støtter mange formater for lyd og bilde. Den er premien i vår julekonkurranse.

Creative Zen Vision er lommevideoen med den største skjermen, og støtter mange formater for lyd og bilde. Den er premien i vår julekonkurranse.

Creative Zen Vision er nettopp gjort tilgjengelig i Norge, etter å ha vakt betydelig oppsikt internasjonalt.

I et kompakt ytre – 124 x 74 x 20 millimeter, og 239 gram inkludert batteri – har Creative fått plass til en 3,7 tommers TFT-skjerm med en oppløsning på 640 ganger 480 punkter og over 260 000 farger, et batteri som holder til opptil 4,5 videoavspilling eller opptil 13 timer musikk, en FM-radio og en harddisk på 30 GB.

Spilleren kan koples til tv og vises bilder og video der. Den utveksler data med PC over USB 2.0. Formatrepertoaret er svært bredt: Video håndteres i AVI, Mpeg-1/2/4-SP, WMV, Motion-JPEG, DivX 4 og 5, samt XviD. Lyd håndteres i MP3 og WMA, den siste også med rettighetsstyring. Bilder vises i jpg-format, og programvaren kan vise 35 bilder samtidig i mini-format.

FM-radioen lar deg også gjøre digitale opptak av sendinger. Foruten et hensiktsmessig menysystem, omfatter programvaren en avtalebok med oppgave- og kontaktliste, som kan synkroniseres mot Microsoft Outlook på PC-en. En innebygget mikrofon kan brukes til taleopptak. Det er et spor for minnekort, blant annet for å hente bilder direkte fra et kamera.

Apparatet kan innstilles på norsk språklig menysystem.

En typisk pris i Norge for Creative Zen Vision, er rundt 4 200 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Creatives nettsted.

Vår søsterpublikasjon Dinside.no har nylig testet dette produktet: Zen Vision: Den ultimate videomaskinen?.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Windows. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn pekeren som verner mot musesyke, som gikk i uken 16. til 23. desember, ble Pål Gammelsæter, student.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 6. januar 2005, og er nå avsluttet.

Til toppen