Vinn ekstern disk med hendig backup

Maxtor OneTouch tilbyr 500 GB og enkel backup for PC og Mac, over USB eller Firewire. Spørrekonkurransen denne uken handler om prosessorer.

Maxtor OneTouch tilbyr 500 GB og enkel backup for PC og Mac, over USB eller Firewire. Spørrekonkurransen denne uken handler om prosessorer.

I januar lanserte harddiskprodusenten Maxtor en ny familie med eksterne masselagre for PC og Mac: Maxtor OneTouch III. Premien i spørrekonkurransen vår denne uken er en av de mest avanserte enhetene i denne familien: OneTouch III Firewire 400/USB2.0 på 500 GB.

Produktet er designet av Frog Design, og mottok prisen CES 2006 Innovation Design and Engineering Honoree for tiltalende design, konstruksjon og brukervennlighet.

Lagringsenheten har ny programvare integrert, for å gjøre det spesielt enkelt å ta backup – sikkerhetskopiere – fra PC eller Mac. En viktig egenskap er en «roll back» funksjon som hjelper til med å tilbakestille en PC etter et alvorlig angrep fra virus eller spionvare, eller en mislykket programvareinstallasjon.

En ny sikkerhetsfunksjon, Maxtor DriveLock, gjør det mulig å passordbeskytte innholdet. Skulle enheten falle i hendene på uvedkommende, vil det bare være mulig å tappe den for krypterte filer.

Er utfordringen din å synkronisere filkataloger mellom to eller flere PC-er, kan du bruke OneTouch III til det, gjennom en egen funksjon i programvaren. Enheten måler 136 x 65 x 217 millimeter, og veier bare 1,45 kilogram.

I Norge kan listeprisen på Maxtor OneTouch III USB2.0/Firewire 500GB ventes å ligge på rundt 3000 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Maxtors nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn designer-DAB med MP3-spiller, som gikk i uken 17. til 24. februar, ble Odd Magne Mogerhagen som arbeider med teknisk support i Irland.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 3. mars 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen