Vinn en HP alt-i-ett med trådløst nett

Her kan du vinne HPs nyeste alt-i-ett maskin, med trådløst nett: Photosmart C4380.

Vinn en HP alt-i-ett med trådløst nett
Bilde:

HP Norge kunngjorde i går at de vil lansere en ny alt-i-ett skriver: Photosmart C4380 kommer i salg fra 3. september, og er premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no. Den er beregnet på hjem og små kontorer.

Photosmart C4380 har trådløst nettverk: Det gjør at den lett kan plasseres hvor som helst, at den kan betjene flere PC-er samtidig, og at den er alltid tilgjengelig for alle enheter som trenger den.

Enheten har videre fargeskjerm, egen funksjon for kantløse fotoutskrifter, skann- og kopifunksjon, og papirskuff til 100 ark. En egen funksjon kalt «Smart Web Printing» gjør det enkelt å unngå å skrive ut delene man ikke trenger når man skriver ut en nettside.

Butikkprisen på C4380 ventes å ligge rundt 1099 kroner, inklusiv mva.

Ukens premie kommer først i salg i Norge i første uke i september. Det betyr blant annet at det ikke er lagt ut bakgrunnsinformasjon på HPs norske nettsider om denne enheten, heller ikke på HPs amerikanske nettsted. Det vil antakelig dukke opp der HP presenterer sine alt-i-ett produkter for hjem og små kontorer.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 31. august 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: