PREMIEQUIZ

Vinn kombinert MP3-spiller og minne-pinne

Hva er alternativene når du skal kjøpe PC? Bli med i trekningen om en kombinert MP3-spiller og minne-pinne.

18. juni 2004 - 11:46

Før var det enklere. Skulle du kjøpe PC, valgte du den dyrest Intel-prosessorene du kunne. Men etterhvert har AMD blitt en større konkurrent og utvalget av modellserier har eksplodert, blant annet på grunn av 64-bits teknologi. Det er derfor stadig viktigere å holde seg orientert om hva som er hva.


Klarer du disse ti spørsmålene om prosessorer, kan du vinne Creative MuVo TX. Dette er i utgangspunktet Creatives lighter-store MP3-spiller, men TX-modellen kan også brukes som minnepinne.

Spilleren trekkes fra hverandre i en batteridel og en USB-pluggdel. Med USB 2.0-fart kan du altså både tanke over musikk og dokumenter, presentasjoner og annet du vil ha med deg.n

Creative MuVo TX har 256 MB og kan lagre opptil 4 timer musikk i MP3-format eller 8 timer i WMA-format. Du kan også med den innebygde mikrofonen ta opp 16 timer med tale. Med et enkelt AAA-batteri får du opptil 15 timer kontinuerlig avspilling. Sammen med spilleren følger programpakken Creative MediaSource som lar deg sortere og konvertere musikkfiler.

Her kan du lese mer om Creative MuVo TX

Vinneren av forrige konkurranse og en kombinert WLAN-ruter og trådløs telefon fra Siemens ble Stian Selnes som studerer til master i kommunikasjonsteknologi på NTNU.


10 prosessor-spørsmål




Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.