PREMIEQUIZ

Vinn PDA med integrert GPS

Fujitsu Siemens Pocket Loox N500 kommer med integrert GPS, uten synlig antenne. Ukens konkurranse handler om åpne dokumentformater.

9. des. 2005 - 11:03

Fujitsu Siemens har videreutviklet sine PDA-er i Pocket Loox-familien, og lansert N500-serien med integrert GPS, uten synlig antenne.

GPS og navigering er blitt en av de mest etterspurte egenskapene ved PDA-er i både yrke og fritid. Ifølge Fujitsu Siemens, bestilte 60 prosent av kundene GPS som tilleggsfunksjonalitet når de bestilte PDA.

N500-serien har også alle andre egenskaper man forbinder med avanserte PDA-er, som integrert trådløs tilgang til Internett (WLAN) for å gi tilgang til e-post, web og andre tjenester.

Ellers er det full programvarepakke med Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium, MMC-spor, MP3-spiller og så videre.

De ytre målene er 71 x 14 x 116 millimeter. Vekten er 160 gram. Enheten drives av en Intel Xscale-prosessor i 312 MHz. Foruten WLAN kan data overføres over en infraråd forbindelse, og over en USB-kabel.

En typisk pris i Norge for Pocket Loox N520 med GPS, er rundt 4000 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Fujitsu Siemens’ nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om åpne og andre dokumentformater. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn MP3-spiller med foto og radio, som gikk i uken 2. til 9. desember, ble IT-medarbeider Trond Manskow.

Vi har avslørt at en håndfull lesere saboterer spørrekonkurransen ved å sende inn et stort antall svar. Vi gjør derfor oppmerksom på at vi kontrollerer trekningen og bare godtar vinneren dersom vi er rimelig sikre på at vedkommende bare har sendt inn ett svar.

Denne spørrekonkurransen varer til klokka 11, fredag 16. desember 2005.


Dokumentformater

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.