PREMIEQUIZ

Vinn trådløs mediespiller med DVD og kortleser

D-Link MediaLounge er en ny generasjon trådløs mediespiller med innebygget DVD og 5-i-1 kortleser. Den er premien i ukens spørrekonkurranse om IT-saker i statsbudsjettet.

11. nov. 2005 - 11:22

Premien i ukens spørrekonkurranse er en ny generasjon mediespiller som knytter sammen tv, hjemmekino og musikkanlegg med det trådløse eller kablede datanettverket slik at digital underholdning kan hentes fra PC-er eller nettilknyttede harddisker. D-Link MediaLounge Wireless Media Player DSM-320RD har innebygget DVD-spiller og kortleser for fem ulike formater. Den har en design som gjør den lett å plassere i tilknytning til tv og lydanlegg. Den kontrolleres med en fjernkontroll.

Tilkoblingen til tv og musikkanlegg går over standard A/V, Scart eller S-videokabel. For avanserte underholdningssystemer støtter D-Link DSM-320RD innganger som optisk digital, audio og koaksial digital audio. Med fjernkontrollen og guiden som følger med, skal det være enkelt å koble den til hjemmenettverket trådløst via 802.11g, eller via en standard Ethernet kabel hvis ønskelig.

DVD-spilleren håndterer DVD±R/RW, video-CD, Kodak Picture CD, vanlig musikk-CD, MP3 og WMA lydfiler på CD-R/RW. I tillegg kan den ta i mot Internettnett-tv og Internett-radio fra PC-en, og vise bilder eller spille av lyd og video direkte fra PC-er i lokalnettet.

Mediespilleren DSM-320RD støtter den nye teknologien Windows Connect Now fra Microsoft, som gjør det mulig raskt å sette opp et trådløst nettverk hjemme eller på kontoret mellom PC-er og mediaenheter. Man overfører innstillinger fra veiviseren Wireless Network Setup Wizard i Windows XP (SP2) via et USB-minne til mediaspilleren.

Produktet er så nytt i Norge at prisen her i landet ennå ikke er klart. Vinneren av konkurransen blir blant de aller første til å få den her i landet.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra D-Links nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-saker i statsbudsjettet for 2006. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn hendig og hardfør bærbar harddisk, som gikk i uken 4. til 11. november, ble Jonas Tindvik Furu, IT-medarbeider i Gramo.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 18. november 2005, og er nå avsluttet.


IT-verden og statsbudsjettet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.