Vinn trådløs utehøyttaler med surround

Dette er sommerens heteste hagepynt: En trådløs utehøyttaler med 360 graders surroundeffekt. Du kan vinne den i ukens spørrekonkurranse.

Dette er sommerens heteste hagepynt: En trådløs utehøyttaler med 360 graders surroundeffekt. Du kan vinne den i ukens spørrekonkurranse.

Grundig PSW 5000 er en trådløs utehøyttaler med 360 graders surroundeffekt i formpresset og sprutsikkert kabinett som tåler å stå ute i regnet eller skvettes på av sprederen.

Den leveres med en liten sender som du kopler til musikkanlegget eller tv-en i stua. Den sender musikken til høyttaleren, som du kan ta med deg ut på terrassen eller til hengekøya.

Øverst er det et blått lys som lyser utover sommernatten i takt med musikken.

Rekkevidden er rundt 100 meter. Utehøyttaleren er 42 centimeter høy, og kan kjøres på batteri eller hente strøm fra nettet.

Musikkeffekten er 20 watt. Kabinettet inneholder to høyttalere, en 15 centimeters basshøyttaler, og en 25 millimeters diskanthøyttaler. Et ultra bass system (UBS) bidrar til lydgjengivelsen.

Prisen på Grundig PSW 5000 trådløs utehøyttaler er anslagsvis 1500 kroner. Den kommer i handelen i Norge i løpet av juni.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på Grundigs nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en nettverksdisk med egen webtjener, som gikk i uken 26. mai til 2. juni, ble Jørgen Sogn, for tiden læring innen integrasjonssystemer.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 9. juni 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen