Vinn ubegrenset surfing i Netcoms 3G

Her kan du vinne Netcoms USB-modem for 3G, med seks måneders fri surfing, døgnet rundt.

Vinn ubegrenset surfing i Netcoms 3G
Bilde:

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er Netcoms USB-modem for 3G, med seks måneders abonnement på Netcom Connect Fri Bruk.

Modemet gir en PC direkte kopling til Netcoms 3G-nett, med overføring etter turbo 3G (HSDPA) 3G, Edge eller GPRS, avhengig av hva som er tilgjengelig der man befinner seg.

Abonnementet Connect Fri Bruk gir ubegrenset bruk av tjenesten, i motsetning til Connect Fritid som bare gjelder kveldstid og helger, og som ellers krever tillegg per nedlastet megabyte. Connect Fritid er vesentlig rimeligere enn abonnementet som er en del av ukens premie.

    Les også:

Med USB-modem og seks måneders abonnement har ukens premie en verdi på 3493 kroner. Abonnementet i premien er bare gratis ved bruk i Norge: Ved bruk i utlandet tilfaller tilleggsutgifter som vinneren selv må dekke.

Det er lagt ut flere detaljer om Netcom Connect Fri Bruk på denne siden hos Netcom: Enkelt å komme på nett der du er.

    Les også:

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om norske IKT-bedrifter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 14. september 2007, og er nå avsluttet.


Norske IKT-bedrifter


Her er ti spørsmål om norske IKT-bedrifter som har vært i nyhetsbildet i det siste.Les mer om: