Vinn verdens mest avanserte DAB-radio

Her er en DAB-radio med pausefunksjon, opptak til SD-kort eller PC, avspilling av MP3 med mer. Den er premien i ukens spørrekonkurranse.

Her er en DAB-radio med pausefunksjon, opptak til SD-kort eller PC, avspilling av MP3 med mer. Den er premien i ukens spørrekonkurranse.

Pure Digital er en ledende britisk produsent av DAB-radioer. Deres nyeste modell, Evoke-3, samler alle de beste tilleggsfunksjonene de har utviklet for å gjøre bruken så allsidig og tiltrekkende som mulig. I tillegg til DAB-mottak, er det også FM med RDS.

En av egenskapene er «ReVu Dial». Den lar brukeren sette programmer på pause, spole tilbake DAB-sendinger for opptil 30 minutter, og lagre lydopptak på SD-kort. Radioen kan også spille av MP3-filer fra SD-kort.

En innebygget timer kan forhåndsprogrammere avspilling eller opptak av opptil 20 forskjellige programmer.

Evoke-3 er kompatibel med Electronic Programme Guide (EPG)-sendinger, som lar brukere bla gjennom 7 dager med programoversikt for en stasjon, eller alle programmene for en spesiell dag, få se en detaljert oversikt over hvert program, og velge en eller flere for forhåndsvalgt lytting eller opptak til SD-minnekort. EPG er det neste steget i radioutviklingen, slik det også var med digitalt TV. Brukerne kan med EPG ta opp programmer som de kan høre på når det passer dem. P4 er den første radiokanalen i Norden som kan tilby lytterne sine EPG.

LCD-skjermen på Evoke-3 viser hele avsnitt med nyheter, sportsresultater, sportitler og mer, eller en klokke med rullende tekst nederst. Den viser også radioens menysystem. Klokken justeres automatisk til sommer- og vintertid.

De integrerte høyttalerne skal holde høy kvalitet. Lydgjengivelsen er forbedret gjennom blant annet aktive filtre. En dedikert prosessor gir brukeren tilgang til mange muligheter for å justere lyden. Det er utgang til ekstra basshøyttaler.

Evoke-3 har USB-utgang. Det innebærer at leverandøren kan tilby oppgraderinger via Internett. USB-koplingen kan også brukes til å utveksle filer og opptak mellom radioen og PC-en.

Det er ellers utganger for analog og digital lyd, inngang for iPod, minidisc eller andre spillere, flere typer alarmer, forhåndsinnstilling av opptil 99 radiostasjoner, fjernkontroll og så videre.

Veiledende utsalgspris på Pure Digital Evoke-3 er 3298 kroner, inklusiv mva.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på Pure Digitals nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-produkter og -leverandører. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn eksklusivt headset for Skype og mobil, som gikk i uken 16. til 23. juni, ble Øivind Grønli, Krokstadelva.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 30. juni 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen