Visma lar små bedrifter kutte ut papiret

Et nytt økonomisystem fra Visma lar små og mellomstore bedrifter kutte ut papir og arkiv.

Et nytt økonomisystem fra Visma lar små og mellomstore bedrifter kutte ut papir og arkiv.

Etter en serie oppkjøp sitter Visma-sjef Øystein Moan på en lang rekke økonomisystemer beregnet på forskjellige markedssegmenter. Mye av dette rydder han opp i med dagens lansering.

Hovedproduktet til Visma er Visma Business, et avansert økonomisystem for det som i Norge kan kalles større bedrifter - fra 30 til 500 ansatte. I tillegg har Visma etter oppkjøpet av SPCS solgt SPCS Global.

Nå har Visma oppgradert og 'vismafisert' Global-pakken.

- Dette blir et system for SMB-markedet med typisk 10-40 ansatte, forteller Visma-sjef Øystein.

I tillegg til det du finner i et vanlig økonomisystem, har Visma lagt inn mye annet, blant annet funksjonalitet som minner om det SuperOffice tilbyr.

Global lar bedrifter droppe papiret og gå over til heldigital behandling av alle typer fakturaer, dokumenter og bilag. Systemet lar deg skanne inn fakturaer og brev. Disse dokumentene kan du med et system for arbeidsflyt sende andre ansatte, for eksempel for godkjenning.

Som i SuperOffice kan du lagre e-post, Office-dokumenter, aktiviteter som møter, telefonsamtaler og annet blir på medarbeider, prosjekt eller kunde.

I tillegg har Visma Global moduler for salg- og kundestøtte, e-handel, time-/prosjektstyring og lønn. Du kan bruke store deler av systemet gjennom Internet Explorer.

- Vi tror at mange kunder som sitter på våre eldre Micro80, Ergosoft og Compact-systemer nå vil velge å oppgradere. Vi har laget gode konverteringssystemer som oppgraderer automatisk, forteller Moan.

Til toppen