Visolit ansetter Hans Vigstad

Vil inngå i konsernledelsen.

Hans Vigstad, Head of Group Business Development i Visolit.
Hans Vigstad, Head of Group Business Development i Visolit. (Visolit)

Vil inngå i konsernledelsen.

IT-selskapet Visolit har ansatt Hans Vigstad (46) som «Head of Group Business Development». Han vil inngå i konsernledelsen og rapportere til konsernsjef Terje Mjøs.

Vigstad kommer fra stillingen som Vice President for Managed Services & Cloud i Atea-konsernet, der han har vært siden 2011. 

Les også

– Jeg er svært glad for å få Vigstad på laget i Visolit. Han kan vise til gode resultater, og med lang erfaring fra skytjenester og forretningsutvikling, har han de beste forutsetninger til å bidra til å løfte Visolit videre, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

– Det er motiverende å bidra til at Visolit styrker sin posisjon gjennom sterk satsing på skytjenester, og jeg ser frem til å jobbe med dyktige kolleger i et selskap i sterk vekst. Markedet for skytjenester vokser raskt, og Visolit har et stort potensial hos eksisterende og nye kunder både i privat og offentlig sektor, sier Vigstad. 

Visolit skriver i pressemeldingen at de har styrket forretningsutvikling og innovasjon i konsernet, gjennom kontinuerlig forbedring av organisasjonen og satsing på nye tjenester. I tillegg styrkes konsernledelsen ved å legge ansvaret til en ny konserndirektør. 

– Vi intensiverer nå både innovasjonsevne og forretningsutvikling ved å øke til to konserndirektører. Vigstads brede erfaring fra IKT-ledelse og digitaliseringsprosesser for privat og offentlig sektor i inn- og utland, er en bra match med lederteamet i Visolit. Det er også en fordel at han historisk kjenner Visolit fra sin tidligere ansettelse i selskapet, sier Mjøs.

Morten Søgård fortsetter som COO, og vil ha ansvaret for oppkjøp, integrasjon av oppkjøpte selskaper, Compliance/CSO-funksjonen, og konserninitiativ innen kontinuerlig forbedring. 

Les også

I første omgang vil Vigstad få ansvaret for innovasjon og forretningsutvikling, inkludert tjenesteutviklingsavdelingen og CTO-funksjonen. Etter hvert vil han også overta ansvaret for å drive strategiprosessen i konsernet. 

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen