BEDRIFTSTEKNOLOGI

Xbox liker ikke Opera

Nettleser-krigen fortsetter. Microsoft sa de skulle slippe til Opera-brukere, men har likevel konstruert Xbox.com så Opera-brukerne ikke slipper inn.

15. mars 2002 - 14:44


digi.no

Xbox-sidene fungerer rett og slett ikke for Opera-brukere, noe som minner sterkt om at Microsoft ikke har skjerpet seg i den grad de sa de skulle gjøre etter oppgjøret i fjor høst.Jon Stephenson von Tetzchner


- Microsoft har brutt Internettets gylne regel om at alle nettsteder skal være tilgjengelig for alle, uansett hvilken nettleser eller hvilket operativsystem de bruker.

I etterkant av bråket forsøkte Microsoft å gi inntrykk av at det hele skyldes en beklagelig misforståelse, og at feilene som gjorde at Opera-brukere ikke fikk tilgang til MSN.com ble rettet opp kjapt. Flere internasjonale medier kunne da også avsløre at Microsoft hadde til hensikt å avsløre brukere som forsøkte å brukere andre nettlesere enn deres egen Explorer.

Xbox ble lansert denne uken, med full mobilisering av PR-maskineri. Det hjelper lite for Opera-brukere, med mindre de går inn og forandrer instillingene i nettleseren sin.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra