yaTack inntar Sverige

Etter å ha kjøpt opp et konkursbo i fjor vinter starter yaTack sin Skandinavia-ekspansjon tirsdag denne uken med 31.000 medlemmer.

Etter å ha kjøpt opp et konkursbo i fjor vinter starter yaTack sin Skandinavia-ekspansjon tirsdag denne uken med 31.000 medlemmer.

yaTack (tidligere Online Club) har allerede satt i gang auksjonsvirksomheten i vårt naboland. 14. februar var svenskesatsingen i gang etter at yaTac (den gang OLC) kjøpte opp et svensk konkursbo ved navn 24IT.

Les:


Kjøper svensk konkursbo

I morgen starter yaTack fullskala-satsingen inn mot det svenske markedet. I tredje kvartal skal det norske nettvarehuset i gang i Danmark og i siste kvartalet av år 2000 inntas Finland.

- Satsingen er et ledd i yaTacks strategi for å bli Nordens største vare- og auksjonshus på Internett, sier nettkjøpmann Hans Christian Qvist i yaTack.

- Hvis kundetilstrømningen blir som forventet i Norden vil yaTack også satse på de hanseatiske regionene i Europa. Det er et bevisst valg å starte ekspansjonsprosessen i Sverige på grunn av det høye innbyggertallet og Europas høyeste internettpenetrasjon, sier han videre i en pressemelding.

Oppkjøpet av nettselskapet 24IT i november i fjor førte til en tilgang på drøyt 25.000 svensker. I tillegg har det kommet til nærmere seks tusen medlemmer siden midten av februar.

I de virtuelle hyllene til yaTack finner du datautstyr, hjemmeelektronikk, CD, DVD, bøker, leker, sport- og fritidsartikler, gaver, interiør, husholdningsartikler, biler, persiske og orientalske tepper.

- Målet er å ha et like godt, fortrinnvis bedre utvalg innen hver produktgruppe enn de mange spesialistbutikkene på nettet, mener Qvist.

Til toppen