×
Annonse fra TUM Studio for

– Norske bedrifter vet ikke hvor de skal starte med sikkerhetsarbeidet

Painkiller et cybersecurityselskap som tilbyr spisskompetanse, produktløsninger og tjenester.
Painkiller et cybersecurityselskap som tilbyr spisskompetanse, produktløsninger og tjenester. (Copyright 2020. All rights reserved.)
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.
SMB bedrifter er attraktive mål fordi de har informasjon som nettkriminelle ønsker, og de mangler vanligvis sikkerhetsinfrastrukturen til større virksomheter, sier Teknologisjef Nils-Ove Gamlem

Behovet for cybersecurity for flere plattformer øker, men flere virksomheter vet ikke hvor de skal starte. Derfor har Painkiller tatt grep og utviklet en tjeneste som adresserer dette behovet.

Vårt bidrag til SMB-Norge er en enkel og forutsigbar sikkerhetsløsning som sikrer virksomheten mot avanserte trusler. Skalerbar og fleksibel lisensiering, med konkurransedyktige priser vi er stolte av, sier Sikkerhetsrådgiver Theodore Grødahl.

– Mange kunder som jeg har truffet der ute sliter med å finne fram gode cybersecurity løsninger som passer inn i virksomheten. Ved å investere i dyre og komplekse sikkerhetsløsninger som er ment for virksomheter som har dedikerte IT-sikkerhetsavdelinger, vil det være veldig tidskrevende og dyrt for en mindre virksomhet å følge en slik strategi. Spesielt med tanke den drastiske økningen av hjemmekontor, så er dette et samfunnsansvar som måtte adresseres, sier Grødahl.

Behov for sikkerhet er uavhengig av størrelse

Enhver sikkerhetsstrategi begynner med risikovurdering. Dette er avklaringer på hvilke trusler organisasjonen er utsatt for og hvilke konsekvenser et potensielt dataangrep vil kunne ha for organisasjonen. Dette kan være annerledes for en liten organisasjon enn for en stor. Ofte ser en at konsekvensene er dramatisk mye større for en liten bedrift.

Til tross for et økende problem, har mange bedrifter ikke råd til profesjonelle IT-løsninger, og de har begrenset tid til å bruke på cybersikkerhet, eller de vet ikke hvor de skal begynne.

Fakta om SMB Starter Pack

  • SMB Starter Pack er utviklet av Painkiller og Check Point Norge, basert på å teknologi fra Check Point Software Technologies.
  • Løsningen sikrer teknologi som Office365, nettverk, klienter og mobile enheter under én plattform.
  • Leveres som en tjeneste, per bruker i måneden fra Painkiller.
  • Løsningen kan prøves gratis i 30 dager.

Mange løsninger er nedskalerte eller «light» varianter av mer komplekse løsninger tiltenkt store organisasjoner. Disse er selvsagt gode, men er ressurskrevende og kostbare.

Løsningen er derfor en tjeneste som er designet fra bunn for mindre organisasjoner og som har en høy grad av enkelhet for administrasjon og bruk.

Sikkerhet må gjøres helhetlig og det omfatter mennesker, prosesser og teknologi. Check Point byr på teknologi som møter disse endringene ved å bruke avansert teknologi for beskyttelse mot kjente og ukjente trusler

Alt skal beskyttes

– Det er ingen hemmelighet at dagens cyberangrep er målrettet og sofistikerte. Hvis man etterlater ett inngangspunkt sårbart for et cyberangrep, risikerer hele organisasjonen skade, sier Teknologisjef i Check Point Norge,  Nils-Ove Gamlem.

Derfor er det viktig at man tenker helhetlig og felles. Programvare og data skal beskyttes på alle enheter og på alle steder.

– Vårt bidrag til SMB-Norge er en enkel og forutsigbar sikkerhetsløsning som sikrer virksomheten mot avanserte trusler. Skalerbar og fleksibel lisensiering, og konkurransedyktige priser som vi er stolte av, sier Grødahl.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen