Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Når teknologi og design går hånd i hånd

Del
Den medfølgende pennen og den fleksible skjermen sørger for gode muligheter for å jobbe fra hvor som helst.
Den medfølgende pennen og den fleksible skjermen sørger for gode muligheter for å jobbe fra hvor som helst.

Konseptet med «golden ratio», også kjent som det gyldne snitt, er godt kjent i matematikk, arkitektur, kunst og design. Rent teknisk betyr det at en rett linje deles i to, på en slik måte at de to delene står i et bestemt forhold til hverandre og til helheten.

Dette prinsippet blir ofte oppfattet som en harmonisk og estetisk vakker måte å presentere en utforming på. Mennesket er på mange måter programmert til å finne det gyldne snitt behagelig å se på eller forholde seg til.

Det er imidlertid ikke så ofte at man forbinder det gyldne snitt med en bærbar datamaskin. Derfor har MSI bestemt seg for å inkorporere denne matematiske logikken i hvordan de designet sine nye modeller.

En proff bærbar som ser skikkelig bra ut

 
 

Dette gjelder spesielt Summit E13 Flip EVO-bærbare. Det er ingen tvil at designet er i fokus her: Utseendet til maskinen etterstreber de perfekte proporsjonene og optimale bruksforhold, slik at brukeropplevelsen er alltid så god som mulig. Det henger sammen med at MSI ønsker å tilby både de kraftigste bærbare på markedet, og samtidig ha full oppmerksomhet om estetikk og design. Profesjonelle maskiner trenger tross alt ikke å se kjedelige ut.

Det er flere elementer som er designet basert på det gyldne snitt. For eksempel MSI-logoen, og hvordan den er posisjonert under skjermen. Samtidig har også skjermen 16:10-format, noe som er både behagelig for øyene og gjør jobbing enklere.

En fremtidssikker skjerm som gjør det enklere å jobbe

Vis mer

16:10-formatet på en laptop-skjerm betyr at skjermen er noe høyere enn tradisjonelle 16:9-skjermer. Det innebærer, kort fortalt, at det er plass til mer innhold i høyden. Og dette er praktisk i disse dager der så mange av oss jobber hjemmefra eller andre lokasjoner enn det tradisjonelle kontoret. Det er enklere å håndtere tekstdokumenter eller bilder på en mer romslig skjerm. Skjermen har også 100 prosent sRGB-fargegjengivelse, og er 13 tommer stor.

For å gjøre arbeidsoppgavene enda lettere å gjennomføre, kan skjermen vris 360 grader, og den støtter en egen MSI-penn, som kan brukes til å skrive eller tegne på skjermen, eller som en fjernkontroll for presentasjoner.

Over skjermen sitter det et kamera som kan enkelt låses for å ivareta personvern.

Alle teknologier du trenger

Det er ikke bare det ytre som teller. Under panseret er også Summit E13 Flip EVO svært godt utstyrt.

Summit E13 Flip er både kraftig og veldig gjennomført utseendemessig.
Summit E13 Flip er både kraftig og veldig gjennomført utseendemessig.

Prosessoren er Intels nye 11-generasjons Evo-plattform, noe som innebærer veldig god ytelse, men også mye mer enn det. Maskinen støtter blant annet Thunderbolt 4-standarden over USB-C-tilkoblingene, noe som garanterer optimal båndbredde, kompatibilitet og funksjonalitet. Den støtter også den lynraske PCIe Gen 4-protokollen for kommunikasjon med SSD-lagringen. Og det er plass til Wi-Fi 6E-standarden, som igjen sørger for den beste mulige båndbredden og minst mulig forsinkelse.

Samtidig varer batteriet i opptil 20 timer.

Alt dette er omfattet av Intel Evo-spesifikasjonene. Evo er en plattform som standardiserer kravene for ytelse, respons, batterilevetid og moderne tilkoblinger. Med andre ord, en Evo-sertifisert laptop vil garantert ha topp moderne maskinvare og ytelse.

Siden dette er maskiner som er utviklet for profesjonelle brukere, er sikkerhetsaspektet ivaretatt. TPM 2.0 er innebygd og sørger for maskinvarebasert sikkerhet, der en egen brikke lagrer kryptert sikkerhetsdata. Du kan også logge deg på maskinen gjennom Windows Hello-basert ansiktsgjenkjenning.

Totalpakken er altså svært omfattende, og bør tilfredsstille selv de mest kresne.