×
Annonse fra TUM Studio for

Skyledet og datasentrisk: sentrale krav for et fleksibelt og skalerbart arbeidsmiljø

ANNONSE: Skyledet og datasentrisk: sentrale krav for et fleksibelt og skalerbart arbeidsmiljø
(Mongkol Chuewong)
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

For femten år siden ville NetApp stolt ha kalt seg en førsteklasses maskinvareleverandør som tilbyr førsteklasses NAS-utstyr for krevende miljøer. I dag vil denne definisjonen mangle på så mange nivåer.

NetApp er fortsatt en førsteklasses løsning for krevende miljøer, men har forvandlet seg til et skyledet, datasentrisk programvareselskap som hjelper kunder med å bygge et unikt data fabric.

Thomas Kaiser i NetApp. Foto: Renate Medwed

Thomas Kaiser guider oss gjennom den nye NetApp og dens overbevisende tilbud for bedriftskunder, med noen nylige oppkjøp som utgangspunkt.

La oss starte med NetApps oppkjøp av Spot. Denne leverandøren av skyløsninger for synlighet og automatisering hjelper NetApp med å drive kontinuerlig optimalisering av arbeidsbelastninger på én enkelt plattform samtidig som den opprettholder både SLA og SLO.

— Dette avlaster DevOps-, CloudOps- og FinOps-teamene fra byrden og kompleksiteten ved å administrere, skalere, justere og optimalisere skyressurser slik at de kan fokusere på forretningsinnovasjon under akseptable budsjettkontroller, forklarer Thomas Kaiser, Senior Director Partner Led Area i NetApp EMEA.

— Dette er bare ett eksempel på hvordan NetApp hjelper til med å koble data og applikasjoner og forenkle administrasjonen på tvers av de forskjellige miljøene.

På samme måte gjør oppkjøpet av CloudJumper, et ledende skyprogramvareselskap innen virtuell skrivebordsinfrastruktur (VDI) og eksterne skrivebordstjenester (RDS), det mulig for NetApp å forenkle leveringen av virtuell skrivebordsinfrastruktur, lagring og dataadministrasjon på tvers av Microsoft Azure, AWS og Google Sky.

— Våre kunder kan nå dra nytte av kombinasjonen av klassens beste virtuelle skrivebordsadministrasjon og klassens beste lagrings- og datatjenester, legger Thomas Kaiser til.

Spesialisert på å bygge et unikt data fabric

For noen kan NetApps utvikling fra NAS-maskinvareleverandør til en leverandør av hybrid skyinfrastruktur (HCI), som kombinerer enkle, skylignende operasjoner og tjenester på en integrert enhet, virke som en overgang fra en spesialisert leverandør til en mer generell leverandør.

Ta kontakt med Arrow ECS, NetApps distributør i Norge  »

Likevel hevder Kaiser at NetApp fortsatt er en spesialist:

— Vi er fokusert på én ting: å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av dataene sine. Vi har ganske enkelt flyttet datatjenestene i bedriftskvalitet som bedrifter er avhengige av til skyen, samtidig som vi har introdusert den enkle fleksibiliteten til skyen i datasenteret. Bare NetApp kan bidra til å bygge et unikt datastoff, forenkle IT-drift og koble til skyen, og sikkert levere de riktige dataene, tjenestene og applikasjonene til de rette menneskene – når som helst, hvor som helst.

Covid, endringens akselerator

Når som helst, hvor som helst: Disse nøkkelkonseptene er enda viktigere i en verden i endring, der det blir stadig viktigere at kunder, leverandører og ansatte kan koble seg sammen når og hvor de vil.

— Denne trenden har blitt enda tydeligere med det plutselige utbruddet av Covid-19, sier Thomas Kaiser:

— Noen ganger må det store hendelser til for å virkelig håndheve endring, og pandemien har gjort nettopp det. Det tvang oss alle til å revurdere hvordan vi skal jobbe i fremtiden. Mange bedrifter hadde allerede tatt de første skrittene ved å bruke Microsoft Office 365 og omfavne SaaS-applikasjoner, noe som ga dem et mye mer fleksibelt arbeidsmiljø. Men mange applikasjoner var klar for denne endringen. Mer eller mindre over natten måtte organisasjoner tilby dette fleksible hybride arbeidsmiljøet. Det var ikke tid til å kjøpe, installere og konfigurere ekstra ressurser i datasenteret, så de henvendte seg til skyen som et av svarene. Kunder som allerede brukte NetApp i datasenteret, kunne raskt og enkelt skalere inn i skyen, og data fabric satte liv i det. Vår globale skyfokuserte, datasentriske programvarebaserte tilnærming gir organisasjoner over hele verden friheten til å sette data i arbeid i applikasjonene som løfter virksomheten deres.

Spør Arrow ECS om NetApp i Norge  »

NetApp tilbyr ikke bare premiumløsninger, hele organisasjonen er også klare og villige til å dele råd og beste praksis med sine kunder og partnere. Et av de viktigste øyeblikkene for kunnskapsdeling er NetApps Insight, den årlige begivenheten for kunder, potensielle kunder og partnere, med visjonære samtaler, løsningsøkter og tekniske breakouts om alt som har med hybridsky å gjøre. Vil du lære mer om NetApps løsninger og potensialet for din organisasjon ta kontakt med oss. 

Til toppen