×
Annonse fra TUM Studio for

Gyldendal plukker konsulenter gjennom selvbetjent konsulentplattform

Peder Skou, Teknologileder Undervisning hos Gyldendal, har hittil brukt Folq til å finne syv konsulenter. Utviklingsmiljøet han leder består av fast ansatte og konsulenter.
Peder Skou, Teknologileder Undervisning hos Gyldendal, har hittil brukt Folq til å finne syv konsulenter. Utviklingsmiljøet han leder består av fast ansatte og konsulenter.
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

Når teknologileder Peder Skou skal finne konsulenter til sine prosjekter benytter han seg av en ny modell for innleie: konsulentplattformen Folq har blitt et naturlig alternativ som gir ham umiddelbar tilgang til unike og interessante profiler.

Alltid tilgang til flinke folk

Peder og kollegaene er fornøyd med det brede utvalget konsulentprofiler på Folq.

Forlaget Gyldendal har et kompetent in-house utviklingsmiljø som de i perioder komplementerer med innleid kompetanse, eksempelvis når de har behov for økt kapasitet. Peder Skou har lang erfaring med å leie inn konsulenter, og har brukt Folq til å leie inn syv utviklere og designere.

– I det behovet oppstår kan vi få oversikt over potensielle konsulenter som kan fylle inn. Det gjør arbeidet med å sikre kapasiteten vi trenger mer forutsigbart og lettvint, forteller Peder. 

Han synes tjenesten skilte seg ut med muligheten til å plukke konsulentprofiler fra et stort mangfold av personligheter og kompetanser.

– Hos Folq fikk vi vi tilgang til flere hundre fagfolk. Vi ble imponert over kvaliteten på konsulentbasen, som utelukkende består av erfarne fagfolk – både selvstendige konsulenter og konsulenter fra kjente fagmiljø. Spennet i konsulentene som kommer via Folq opplever jeg også som større sammenlignet med andre leverandører. Jeg tror det skyldes at konsulentene fronter seg selv og ikke selges inn av andre, forklarer Peder.

Plukker selv ut den beste matchen

Peder og kollegaene hans vurderer konsulenter å ta inn til samtale.

For Gyldendal handler det i første omgang om å finne tilgjengelig og rett kompetanse, deretter å finne den som passer best inn i teamet. Peder forteller at han vanligvis involverer teammedlemmene som kjenner behovet i utvelgelsesprosessen.

På Folq plattformen kan Gyldendal finne frem til konsulentene som oppfyller kravene de søker. Hver konsulent har fremhevet sin kompetanse gjennom kortfattede og sammenlignbare konsulentprofiler.

– Når vi har tilgang til og selv kan finne frem til aktuelle kandidater, handler det om å forstå hvem som er beste match for oss. Siden vi vet hvilken kompetanse vi trenger og har innsikt i hva den enkelte konsulenten kan, forsvinner behovet for ekstra salgsledd. Det er behagelig at vi kan velge konsulenter i ro og mak, legger Peder til.

For å komme i kontakt med aktuelle kandidater har Peder og kollegaene hans både lagt ut oppdrag på Folq-plattformen, og fått råd om kandidater fra Folq-teamet.

– Det gikk veldig raskt å komme i kontakt med aktuelle profiler. Det er en verdi i seg selv å raskt få snakke med den som skal gjøre jobben. Da forstår man hva de kan og hvordan de kan passe inn, påpeker Peder. 

En profesjonell støttespiller

Gyldendal finner nå konsulentprofilene de trenger på egenhånd. Samtidig forteller Peder at det er en ekstra trygghet at Folq-teamet kan bistå når det trengs. Han opplever at det praktiske ved innleie har fungert på en profesjonell måte.

– Når vi har funnet en konsulent vi ønsker å leie inn, kommer Folq på banen og fikser det formelle. Vi får alltid hjelp når vi trenger det, og alt ved kontrakter og fakturering har gått sømløst og bra. De viktige tingene tar vi direkte med konsulenten, og det kjedelige tar Folq seg av, avslutter Peder.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen