Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Vintapping og datainfrastruktur: alt handler om å skape den perfekte blandingen

Del

Applikasjonsstrategi og den resulterende datainfrastrukturen kan sammenlignes med tapping av vin: noen ganger velger du bare én variant, men de beste resultatene oppnås vanligvis med en raffinert og unik blanding av varianter. Og de tjener alle samme formål: gi forbrukeren en best mulig opplevelse.

Film:The Perfect Blend  

Your Passport to Application Modernization »

En av de mest verdsatte øktene under Insight, NetApps årlige kundearrangement, inneholdt Anthony Lye, EVP & GM for Cloud Data Services, og Ronen Schwartz, GM/SVP for Cloud Volumes. Deres dynamiske og mye velsmakende økt demonstrerte hvordan modernisering av applikasjonsporteføljen din kan sammenlignes med tapping av vin:

— Ved å velge de riktige variantene får du den perfekte blandingen for dine spesifikke behov. Denne blandingen vil være like unik som dine spesifikke behov og krav, sa Anthony Lye.

La oss zoome inn på noen av høydepunktene.

Applikasjonsmodernisering kan vanligvis beskrives som en kombinasjon av de 7 R-ene: retain, retire, repurchase, rearchitect, rehost, replatform, og reinvent. For hver av applikasjonene dine kan du velge om du bare vil beholde den på den lokale infrastrukturen slik den er, eller du vil fullstendig gjenoppfinne applikasjonen ved å utvikle den fra bunnen av som en skybasert applikasjon, eller noe som helst innen- mellom. Hvis du gjør det riktige valget for hver applikasjon, vil du lage den perfekte blandingen for organisasjonen din.

Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med en bitter ettersmak. Enda verre: du vil ikke at applikasjonene dine skal korkes!

Løsninger for skyen, for on-premise og hybrid: NetApp visker ut linjene

NetApps tilnærming har gjort det mulig for kunder, konkurrentenes kunder og kunder utviklet i skyen å bruke løsningene deres. For enhver pris vil du unngå at valgene dine blir definert av tekniske begrensninger eller kompleksitet, hevdet Lye og Schwartz:

Ronen Schwartz - Senior Vice President, NetApp Cloud Volumes, NetApp
Ronen Schwartz - Senior Vice President, NetApp Cloud Volumes, NetApp

— Grensen mellom lokal og skyinfrastruktur blir stadig mer uskarp, takket være konsistente, førsteklasses løsninger som de fra NetApp. On-premise-applikasjoner kan sikkerhetskopieres til skymiljøer, en Azure-sky kan tjene som et dataspeil for AWS-applikasjoner, og omvendt, alt takket være de datasentriske NetApp-løsningene.

NetApps Cloud Data Sense lar deg klassifisere data i henhold til viktigheten, og automatisere datastrategien for hver type datasett og dens metadata, for å optimere applikasjonenes produktivitet og kostnadseffektivitet.

I tillegg gir de deg verktøyene for å behandle hver applikasjon slik den skal være: hvis du for eksempel bestemmer deg for å pensjonere en applikasjon, lar NetApp deg gradvis avslutte den etter hvert som funksjonaliteten blir overtatt, og holde et arkiv på den mest pålitelige og kostnadseffektive plattformen.

Oversikt, kontroll og fleksibilitet over all data – hvor som helst

På toppen av skyene trenger du en løsning som NetApp cloud Manager, som lar deg holde oversikt over alle plattformer — on-premise, private cloud, public clouds … — som hoster dine data og applikasjoner og/eller sikkerhetskopiene og katastrofegjenopprettingsmiljøer.

Anthony Lye - Senior Vice President, NetApp Cloud Volumes, NetApp
Anthony Lye - Senior Vice President, NetApp Cloud Volumes, NetApp

Denne løsningen skal også tillate deg å enkelt se og administrere databeskyttelsesinnstillinger, datavern og overholdelseshensyn. I tillegg til å enkelt omfordele datalagring eller sikkerhetskopieringsmål og bestemme sikkerhetskopieringsfrekvens osv., med et omfattende sett med rapporteringsalternativer på toppen.

— NetApp er unikt posisjonert for å gi deg alle disse alternativene, på grunn av sine unike partnerskap med alle de tre viktige skyplattformene: Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud, sa Anthony Lye.

— Det er grunnen til at leverandører som SAP har sertifisert NetApps ONTAP som den foretrukne lagringsplattformen for deres S4/HANA ERP-skymiljøer: vel vitende om at, takket være NetApp, vil applikasjonen fungere uavhengig av kundens valg av skypartner.

Konklusjon

Å lage den perfekte mixen kan virke utfordrende i begynnelsen. Men når du investerer i de riktige verktøyene for å gjøre det mulig for applikajonene dine til å blomstre, vil du nyte det rike og tilfredsstillende resultatet du siktet etter. Dette gjelder for din applikasjonsmodernisering så vel som for alle innen vinindustrien. 

Les flere artikler fra Arrow