×
Annonse fra TUM Studio for
Noen av disse jobber her fremdeles

God på data? Vi trenger to flinke utviklere

  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

Okay!

Skjult bak nettsidene våre – som TU.no og Digi.no – har vi bygget opp en helt egen plattform for publisering. Vi kaller den Neo, og det utvikles av vårt eminente utvikler-team.

Neo skal bli en av de beste og mest moderne plattformene i Norge for drift av nyhetsnettsteder. Den rommer allerede et publiseringssystem, redigeringsverktøy, betalingsløsninger og mye, mye mer som et mediehus trenger.

I tillegg har vi blant annet vår egen stillingsportal, statistikk- og målesystemer, automatiserte systemer for datajournalistikk og masse annet kult.

Vår ambisjon er å lage knallbra verktøy for våre journalister og å bli den foretrukne plattformen for små og mellomstore mediehus. For å få til det trenger vi noen personer som kan hjelpe oss med å utvikle og forbedre systemene våre. 

Gul faktaboks

TU Media har i dag seks webutviklere som er noen turboer på koding.

Vi skal være en mediebedrift det både er morsomt og hyggelig å jobbe hos, og du kommer til å finne mange av Norges ledende eksperter rundt om i gangene. Og vi har veldig, veldig spennede planer for tiden fremover.

Ambisjonen er å bli en soleklar nummer én på teknologinyheter i Norge. Og da trenger vi dyktige utviklere som bygger en solid grunnmur for hele selskapet.

GitHub-en vår finner du her.

Nettsidene vi drifter er TU.no, Digi.no, Tek.no, Gamer.no, Insidetelecom.no og en rekke andre eksterne kunder.

Dette skal du jobbe med

Du vil jobbe tett sammen med de seks andre utviklerne våre for å bygge en driftsikker og skalerbar arkitektur, og et grensesnitt som elskes av brukerne. Vi har kontroll over hele koden selv, så vi trenger derfor én som kan backend og én som kan frontend.

Vi håper at du er en person som setter pris på å kunne veksle mellom både store og små oppgaver; noen dager må du fikse småbugs, andre dager kan du jobbe med større prosjekter, som ny funksjonalitet for redaksjonene. 

Utvikler #1: Backend

Du brenner for å bygge gode, skalerbare systemer og kjenner godt til språk som PHP, MySQL og PostgreSQL, samt Linux som operativsystem. Det er flott om du også er interessert i å leke med ny teknologi og rammeverk, som Node og Docker.

Utvikler #2: Frontend / UX

Du brenner for å bygge gode, brukervennlige nettløsninger og har stålkontroll på språk HTML, CSS og Javascript. I tillegg er du god på å forstå hva som skal til for å lage en god brukeropplevelse. Erfaring med rammeverk som React eller Vue er også gull verdt.

Dette har vi lyst til å gi deg

Du får veldig mye frihet til å velge veien selv. Rollen er temmelig allsidig, der du som produkteier vil få dyrket programmeringsfaget.

Vi har troen på at så lenge produktene våre er bra, så kommer resten av seg selv. Vi skal ikke være stedet som fakturerer med gaffel for hver linje kode du skriver, men et team som har fokus på å lage et produkt vi kan være stolte av.

Hos oss får du muligheten til å jobbe sammen med noen av de fremste medieekspertene- og nettutviklerne i Norge. 

Vi vil driste oss til å påstå at vi er en fremoverlent mediebedrift det både er morsomt og hyggelig å jobbe hos. Og det skjer steike mye kult her for tiden, som vi vil at du skal være med på! 

Mulighetene for personlig utvikling er store, ettersom vi jobber med mye av det aller siste av teknologi på nett, og setter av mye tid til utforskning og eksperimentering.

Mørkeblå faktaboks

  • Stillingene er er fast, fulltid
  • Søknadsfristen er 17. juni
  • Oppstart så fort som mulig
  • Relevant utdanning og erfaring er kanskje ikke overraskende en fordel, men ikke et krav. Vi vil bare komme i kontakt med folk som rett og slett har peiling.
  • Arbeidsstedet er splitter nye lokaler i Oslo sentrum sammen med snaut 70 kollegaer. Vi har fooseball-bord, regelmessige jobb-LAN og middels god kaffe
  • Du skal ikke føle noe press, men vit at favorittspillet denne uka er PUBG

Du vil jobbe tett med dyktige utviklere som gjerne deler sin kunnskap, og når du trenger det har vi også et stort fagmiljø av kunnskapsrike selgere, redaksjonelle medarbeidere og flere som du kan sparre med og lære av. Vi er en hyggelig og jovial gjeng på 70 mennesker, som ikke er redde for å dele kunnskap og erfaringer, både på jobb og fritiden.

Bli med på ferden

Søke gjør du ved å sende meg en mail med søknad og CV innen 17. juni.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil komme i kontakt med de rette personene, som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget.

Vi snakkes!

Erlend Blakstad
erlend@tumedia.no
975 06 447

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)
Til toppen