×
Annonse fra TUM Studio for

Lærling IKT-servicefag

ANNONSE: Lærling IKT-servicefag
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

Har du gått IKT-servicefag og ønsker en læreplass hos Norges største teknologinettsteder? Nå kan du bli med å utforme fremtiden til Digi.no, Tu.no, Gamer.noDiskusjon.no og de andre nettstedene til Teknisk Ukeblad Media.

Vi er en avdeling på ni personer som er lidenskapelig opptatt av web-utvikling og IT. Nå har du sjansen til å bli med på laget. Du kommer til å få jobbe med mange varierte oppgaver, som strekker seg fra å sette opp PC-er og servere til web-utvikling. I løpet av læretiden vil du også få inngående kunnskap om sentrale teknologier innen web-utvikling slik som HTML, CSS, Javascript (Node, jQuery, React), PHP, Ruby, MySQL, PostgreSQL, Linux, Nginx, Solr og Varnish.

Send oss din søknad:

Vi søker deg som er motivert for å lære mest mulig om IT i løpet av de to læreårene. Du må være pliktoppfyllende, sulten på ny kunnskap og løsningsorientert. Det er også et absolutt krav at du har bestått IKT-servicefag VG2 innen oppstart i juli/august 2018. Du kan også søke dersom du har bestått IKT-servicefag tidligere år.

Teknisk Ukeblad Media kan by på et ungt og innovativt arbeidsmiljø med høy kompetanse. Vi har lang erfaring med IKT-lærlinger, og har ansatt lærlinger hvert år siden 2004. Derfor kan vi tilby en meget bra læreplass for deg som ønsker å gjøre noe ekstra ut av læretiden.

Vi holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum (rett ved Stortorget).

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Erlend Blakstad på epost erlend@tumedia.no eller mobil 975 06 447. 

Interessert? Send oss en søknad med CV og karakterutskrift. I søknaden er det viktig at du forteller om din interesse for IT, dine fritidsinteresser, og hvorfor du passer bra til denne læreplassen.

Søknaden sendes til erlend@tumedia.no . Søknadsfrist 1. mars 2018.

Kommentarer (7)

Kommentarer (7)
Til toppen