×
Annonse fra TUM Studio for

Klarer du EVRYs utviklertest?

Har du problemer med kommandolinjevinduet over, så kan du åpne utfordringen i fullskjerm.
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

Gunnars passord-problem

Gunnar er driftansvarlig i den lokale sykkelklubben, og har mistet passordet til sykkelklubbens server. Krise! Til helgen er det sykkelritt, og nettsiden må oppdateres. Kan du hjelpe? I så fall vet du hva du skal gjøre i kommandovinduet over. 

Nå er EVRY på jakt etter en ny seniorutvikler til fremtidens banksystemer. Hvis du klarer å knekke denne oppgaven, og hjelpe Gunnar med hans problem, kan du kanskje bli en av Ragnhild Skahjem og Harald Grønlies nye kolleger.

De jobber begge som utviklere på fremtidens bankløsning – EVRYs største pågående prosjekt, der hele koden og strukturen i banksystemet skal fornyes.

Fra hullkort til verdens beste bankløsninger

Ragnhild Skahjem og Harald Grønlie jobber begge som utviklere i Evry med fremtidens bankløsning. Nå har vi en ny plass i teamet deres som seniorutvikler.

– Vi lærer ekstremt mye av å jobbe her. Både om teknologier og om hvordan det er å jobbe i et så stort prosjekt. Jeg synes vi har det veldig gøy på jobb. Det er mye latter, det er jovialt, og du kan snakke med alle, sier Ragnhild.

– Vi er en gjeng som spenner fra kolleger som nettopp har blitt en del av teamet, til kolleger som har vært her siden hullkort var siste skrik. Det er denne kombinasjonen som skal sette oss i stand til å nå vår målsetting om å levere verdens beste bankløsninger, fortsetter hun.

I EVRY er det et stort, internasjonalt fagmiljø med et stort spenn i kompetanse og roller, og nå skal de bygge opp på Fornebu. Nå trenger selskapet utviklere som har noen års erfaring, og som også har lyst til å hjelpe unge talenter som Ragnhild og Harald til å bli mer erfarne.

– Kompetansenivået er veldig høyt, og vi er svært opptatt av å prøve ny teknologi for å se hva den kan, sier Harald.

– Også må jeg bare nevne kantinen i EVRY. Den er helt rå.

Store muligheter til å utvikle deg

Mengden av teknologier vi må sette oss inn i for å henge med er imponerende

Harald Grønlie

– Da jeg startet var jeg tydelig på at jeg ønsket å bli systemarkitekt, og jeg må ærlig si at jeg har fått den aller største støtten fra kolleger og mentorer til å bli nettopp det. Det er store muligheter til å utvikle seg her, sier Harald. 

Ragnhild er enig og trekker frem hvor lett det er å jobbe seg opp i selskapet. 

– EVRY er jo veldig stort, og hvis du ønsker mye ansvar kan du bare si fra, så ender du opp nesten hvor du vil. Det legges veldig til rette for at du skal jobbe med noe du trives med. Vi blir oppfordret til å si fra hvis vi ønsker å gå en annen retning eller ha mer ansvar, sier hun.

Teknologien du skal få jobbe med

Bilde: Andrea Rugg

I avdelingen jobber Harald og Ragnhild blant annet med teknologier som Docker, Java, Spring og Hazelcast.

– Selvsagt er listen egentlig mye lengre, og vi tester og leker oss med nye teknologier. Det er tross alt nødvendig å bruke den beste teknologien for å bygge verdens beste banksystem, forteller Harald

– Systemene vi jobber med er store og komplekse, og det i seg selv gir mye spenning og motivasjon. Mengden av teknologier vi må sette oss inn i for å henge med er imponerende, og varierer i vanskelighetsgrad, sier Harald.

Nå er det opp til deg å klare EVRYs utviklertest – Kan DU finne Gunnars passord? Prøv deg øverst i denne artikkelen!

 

Kommentarer (18)

Kommentarer (18)
Til toppen