Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Med HP Instant Ink får du kjapt og enkelt blekk og toner levert på døra

Del

Vi er stadig mer vant til å få ting levert på døra. Pandemien har gjort oss gjerne enda mer komfortable med å bestille mat eller andre produkter digitalt,  så hvorfor ikke motta blekkpatroner til printeren på døra før du trenger påfyll?

Og dine brukte patroner sender du tilbake for resirkulering i ferdig frankert konvolutt.

Det finnes en tjeneste kalt HP Instant Ink, som gjør hverdagen enklere for de som foretrekker hjemmekontor fast eller innimellom. På denne måten slipper du å reise til kontoret bare for å skrive ut noe. Det er også greit for studenter, kreative eller foreldre å kunne skrive ut presentasjoner, invitasjoner eller andre dokumenter hjemmefra.

Én pris i måneden - alt blekket du trenger

  <i>Foto:  Erin_Kunkel</i>
  Foto:  Erin_Kunkel

Med en slik abonnementstjeneste på blekk og toner mottar du påfyll hjem på døra før du går tom.

Målet er å både spare penger, miljø og tid.

Konseptet fungerer slik at du abonnerer på tjenesten, som koster fra 12 kroner i måneden og oppover, avhengig av dine bruksbehov. Har du en kompatibel HP-skriver, vil den selv følge med når du er i ferd med å gå tom for blekk, og du vil automatisk få tilsendt mer i posten, uten ekstra kostnad. Påfyllet er altså basert på hvor mye blekk du bruker, slik at mer blekk ikke nødvendigvis sendes månedsvis.

Registrer deg for Instant Ink her »

Skriv ut hva du vil, avslutt når som helst

 
 

Kostnaden på abonnementet avgjøres av hvor mange sider du skriver ut. Hver side teller like mye:

Det spiller ingen rolle om det er snakk om fargeutskrifter eller presentasjoner eller enkle dokumenter i sort/hvitt.

Dette er også en fordel for mange: Det koster ikke noe mer å skrive ut bilder enn tekst.

Den rimeligste planen lar deg skrive opptil 10 sider i måneden, og skriver du ut mindre enn det, kan du overføre opptil 30 ubrukte sider. Du kan også legge til tilleggssider til den månedlige planen. Planene som koster mer, forutsetter også at du skriver ut mer. Det finnes også egne planer for påfyll av toner for laserprintere, som starter på 29 kroner i måneden.

For å ha full oversikt over forbruket av sider finnes det en egen app. Der kan man overføre ubrukte sider, legge til mer, følge med på forsendelser av ny patron eller kassett. Du kan også endre eller avslutte abonnement. HP Smart-appen har ellers mange andre nyttige funksjoner, som muligheter for å skanne dokumenter, beskjære og redigere bilder eller skrive ut fra hvor som helst i verden.

Gjør printeren enda smartere

Du kan koble til en HP ENVY Inspire-printer til printerløsningen HP+, og dermed oppnå den mest komplette printopplevelsen på markedet. 

Med HP+ kan du blant annet printe og skanne både via din PC, eller mens du er på farten fra din HP Smart-app. Hvis du ikke er hjemme, kan du bare klikke på «print nå», og hente utskriften senere. Private Pickup-funksjonen sørger nemlig for at dine dokumenter først printes når du står foran printeren din.

Les mer om HP+ her »

De fleste nye HP-skrivere kommer med HP+-kompatibilitet - og seks måneder med gratis Instant Ink, slik at du kan teste ut tjenesten.

Bærekraftig løsning som også sparer tid

Gamle og brukte patroner og kassetter kan altså enkelt sendes tilbake for resirkulering.

Du mottar en konvolutt som er ferdig adressert og frankert, slik at resirkuleringen er så enkel som mulig.

HP betaler porto, og støtter organisasjoner som WWF i samme slengen. Mer enn 875 millioner originale HP-blekkpatroner og -tonerkassetter er blitt resirkulert med HP Planet Partners.

HPs ordning for resirkulering gjelder både privatpersoner og bedrifter, som kan sende tilbake store mengder brukte patroner i tilpassede esker.