Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Slik holder du gode møter i fremtiden

Med IRIS kan opptil åtte personer sees og høres samtidig, i samme rom med god avstand. Installeringen er plug & play. Foto: Trust/www.just-justa.nl
Med IRIS kan opptil åtte personer sees og høres samtidig, i samme rom med god avstand. Installeringen er plug & play. Foto: Trust/www.just-justa.nl www.just-justa.nl
Del

Når vi etter hvert returnerer til en post-pandemisk hverdag, kommer mye til å være annerledes. Behovet for gode møter er likevel større enn noensinne, og Trusts nye videokonferanseenhet IRIS er en løsning på et problem mange bedrifter gruble over.

Den har 4K, 120 graders betraktningsvinkel og er kompatibel med blant annet Teams, Zoom og Google Meet. Et vidt spekter av innstillinger for både kamera og lyd gjør videokonferansen til en god opplevelse.  IRIS er lett å bruke og lett å flytte rundt. 

Det har gått over et år siden Covid-19 ble et begrep. Siden da har mange av oss vent oss til en ny hverdag – en hverdag der man jobber mer hjemmefra enn man er på kontoret, og der sosial distansering er et like nødvendig som stressende faktum.

IRIS er en alt-i-ett videokonferanseløsning som er lett å flytte rundt på.  <i>Foto: Trust/www.just-justa.nl</i>
IRIS er en alt-i-ett videokonferanseløsning som er lett å flytte rundt på.  Foto: Trust/www.just-justa.nl

Endelig ser vi lyset i tunnelen, og mange ser frem til å kunne returnere til kontoret der kaffetrakteren på kjøkkenet jobber på høygir, og helgens hendelser diskuteres med kollegaene godt inn i den påfølgende uken.

Dette er noe bedrifter og organisasjoner har forberedt seg på lenge. Faktum er at mange bedrifter ser for seg en nært forestående morgendag der vi jobber helt annerledes enn vi gjorde før pandemien.

En del har ganske enkelt vent seg til å jobbe hjemmefra, og opplever at de presterer bedre på den måten. Andre kan knapt vente til de får returnere til mer tradisjonelle kontorlokaler. Trolig kommer morgendagens kontor til å by på litt av hvert – noe som er en stor utfordring, ikke minst for alle IT-ansvarlige som nå har diverse sikkerhetsmessige og funksjonelle problemer å ta stilling til.

En videokonferanseløsning bygget for fremtiden

Datatilbehørskjempen Trust har jobbet med en løsning som til en viss grad kan dempe en del av denne kollektive hodepinen. Tross alt er det mest trolig slik at vi får se en hybridløsning der en del av arbeidsstyrken jobber på kontoret, mens andre fortsetter hjemmefra. Da kommer vi til å trenge gode videokonferanseløsninger, og det er nettopp en slik Trust nå lanserer i Norge.

 IRIS gir førsteklasses bilde og lyd, også under vanskelige forhold. Foto: Trust 
 IRIS gir førsteklasses bilde og lyd, også under vanskelige forhold. Foto: Trust 

IRIS er en alt-i-ett-videokonferanseløsning, som kan forvandle nesten et hvilket som helst kontorlokale eller mindre møterom til et fullverdig videokonferanserom. Enheten installeres på noen minutter, og er deretter klar til å brukes som knutepunkt mellom møtedeltakerne som er til stede og de som er tilkoblet via nett.

Trusts ingeniører har satset stort på et kvalitetsobjektiv for å sikre optimal videokvalitet, og i tillegg får du lettvint og smart programvare som ytterligere styrker opplevelsen. En intelligent vidvinkelfunksjon samler for eksempel alle møtedeltakerne på samme skjerm, mens smart lydteknologi automatisk fokuserer på den som snakker.

Den innebygde høyttaleren er tilpasset for å best mulig fremheve frekvensspekteret der den menneskelige stemmen ligger, noe som sammen med støydempingsteknologi i verdensklasse gir et klart og luftig lydbilde fritt for forstyrrelser.

Viktigere enn noensinne å møtes

Det menneskelige møtet har vært limet som har holdt oss sammen i hundretusenvis av år. Når vi nå har begynt på et nytt kapittel i vår kollektive historie, kommer mye til å være annerledes. Samtidig er det et fenomen som består – vårt store behov for å møtes og utveksle idéer.

Med IRIS fra Trust er alle bedrifter, store som små, forberedt for fremtiden og klare til å fortsette med å holde møter som knytter oss nærmere hverandre, uansett hvor vi befinner oss i verden.