BEDRIFTSTEKNOLOGI

10 millioner til You

You Communications emisjon skaffet selskapet 10 millioner friske kroner. Kutt i kostnadene og økt salg skal få selskapet over i en positiv kontantstrøm.

Frode Eriksen
8. mai 2001 - 16:19

- Vi har fått inn i underkant av ti millioner kroner. Jeg hadde ærlig talt ikke regnet med mer i et vanskelig marked, som i tillegg er preget av negativ omtale av gråmarkedet, sier administrerende direktør i You, Mikal Rohde til dn.no. Kursnivået i emisjonen er fem kroner, som er langt bedre enn gårsdagens sluttkurs.

Målet var inntil 20 millioner kroner, men sammen med kostnadskutt skal selskapet nå forsøke å bli den første tjenestetilbyderen med positiv kontantstrøm.

- Slik vi er bygget opp nå skal det skje i september, sier han.

Virksomheten vil ikke ha samme trøkket etter kostnadskuttene. Men nye produkter, blant annet i samarbeid med Thorn, skal bedre situasjonen. Selskapet sitter nå med vel 60.000 kunder.

Mandag falt You-aksjen i gråmarkedet til én krone, før handelen ble avsluttet med 1,1 krone noe som verdsatte selskapet til 24 millioner kroner. Tirsdag ettermiddag ligger kursen rundt 1,5 kroner, noe som verdsetter selskapet til knappe 30 millioner kroner.

- Vi vet hva selskapet er verdt, om alt faller på plass. Vi vil ikke spises opp av småpenger, sier Rohde til dn.no.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.