BEDRIFTSTEKNOLOGI

100.000 UPC-kunder vil ha bredbånd

100.000 av kabel-TV-operatøren UPCs 160.000 kunder i Oslo-området sier ja takk til å bygge om kabelanlegget til bredbåndsstandard.

Frode Eriksen
27. apr. 2000 - 11:20

- Det er en sterk etterspørsel fra borettslagene i alle våre regioner om å få tilgang til Internett-tilkobling som går raskt og gir mulighet til å være oppkoblet til en fast pris, samtidig som de får tilgang til billigere telefoni-tjenester. Dette får de gjennom Internett-tjenesten chello og telefoni-tjenesten Priority fra UPC, sier viseadminidtrerende direktør i UPC, Gunnar Evensen.

Ombyggingen og oppgraderingen av UPCs kabel-infrastruktur pågår nå på Østlandet hvor mer enn 50.000 abonnenter har tilgang på bredbåndsstandard og kan få både Internett og telefoni fra UPC. I tillegg har 10.000 kunder i Stavanger og Oslo tilgang til høyhastighets-Internett via en returforsterker på kabel-TV-anlegget.

I løpet av året vil kunder i områder av Drammen, Asker, Østfold og Romerike få tilgang til de nye tjenestene. Kunder i Bergen, Haugesund og Kristiansand vil snart kunne kjøpe chello Internett-tjenester.

I tillegg til å oppgradere UPCs kabelnett, må den delen av kabelnettet som er innenfor abonnentens eiendom bli modernisert.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.