RESULTATERFINANS

1000 mobilkunder må finne ny operatør

1000 mobilkunder har fått en overraskende SMS fra Telenor: Finn deg ny operatør:

23. jan. 2007 - 09:28

Det er i dag åpnet konkurs i boet til mobiloperatøren Easytel Holding Norge AS i Asker og Bærum tingrett. Bostyrer er advokat Kjell Dagestad, skriver Teleavisen.

Det er etter det Teleavisen erfarer de ansatte som har begjært selskapet konkurs. Telenor som supplerte den virtuelle operatøren med mobilnett-tilgang har også sagt opp avtalen med Easytel Norge, som eies av Easytel Holding.

Kundene i Easytel har med godkjenning fra Post- og teletilsynet fått en SMS fra Telenor der de får beskjed om at de må velge seg en ny mobiloperatør, forteller Atle Lessum i Telenor til Teleavisen.

Det er trolig første gangen at kunder får beskjeden med SMS og raskere kan kaste seg rundt.

- Det stemmer at vi har gitt Easytel muligheten til å varsel sine kunder via SMS. Det dreier seg om rundt 1000 kunder, og i denne gruppen er det visstnok ingen vitale kunder for eksempel bedrifter innen helse, forteller informasjonssjef i Post og teletilsynet, Anne Marie Storli, til digi.no.

Det merkelige er dog at Easytels nettsider fremdeles er operative, og man kan fremdeles registere seg som kunde og bed om å få portet over sitt telefonnummer til Easytel. Dette blir dog neppe effektuert.

Alle forsøk på å ringe selskapet endre bare med en svarer som sier at "alle linjer er opptatt" og at samtalen så avsluttes.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.