14.000 på venteliste hos Bredbåndsfabrikken

200 borettslag som representerer 14.000 husstander i Oslo stod ved utgangen av januar på venteliste hos Bredbåndsfabrikken.

200 borettslag som representerer 14.000 husstander i Oslo stod ved utgangen av januar på venteliste hos Bredbåndsfabrikken.

- Interessen er meget høy for vår bredbåndsløsning. Vi ser meget positivt på tilsiget av nye borettslag som kommer utover våren, sier salgs- og markedsdirektør i Bredbåndsfabrikken Jarl Øverby i en pressemelding.

Bredbåndsfabrikken bygger et helt nytt kommunikasjonsnett av optisk fiber til sine kunder. Etter at Bredbandsbolaget, som er selskapets svenske morselskap, har bestemt seg for å redusere noe på aktiviteten, er det bare i Oslo Bredbåndsfabrikken nå forsøker å selge aksesstilbudet sitt.

Bredbåndsfabrikken og OBOS
Informasjonssjef i OBOS, Åge Pettersen sier at det på enkelte punkter var slik at en snakket forbi hverandre, mens en var uenige på andre. Han regner imidlertid at en ny avtale er på plass om ikke lenge.

Administrerende direktør i Bredbåndsfabrikken, Bjørn Erik Reinseth sier at mange tror at det ikke er nødvendig med så stor båndbredde som det selskapet tilbyr.

- Men vi etablerer allerede nå tjenester som er så avanserte at de krever mer båndbredde enn hva de andre aktørene tilbyr.

Til toppen