17-åring først med Playstation 3 i Norge

Straks over midnatt ble Christian Ruyter (17) første nordmann til å kjøpe Playstation 3.

17-åring først med Playstation 3 i Norge
Bilde:

Ved midnatt natt til fredag 23. mars utleverte Sony sin første spillmaskin av typen Playstation 3 (PS3) til en kjøper i Norge. Christian Ruyter (17) hadde stått over ti timer i kø utenfor Sony Center i Oslo.

Til tross for rekordstort forhåndssalg stod rundt 40 PS3-fans i kø for å sikre seg nyheten.

Ruyter fikk overrakt Norges første PS3-konsoll på slaget kl. 00.00 av Morten Christoffersen, markedssjef i Nordisk Film, som er ansvarlig for markedsføring og distribusjon av PS3 i Norden.

Som den første PS3-eieren i Norge fikk Ruyter æren av å trekke ut en heldig vinner av en PS3-konsoll blant de ventende i køen. Vinneren ble Mattis Johansen (16) som hadde ventet i åtte timer på å sikre seg en konsoll.

Sony sørget for prøvespill på PS3, samt mat og drikke til dem som sto i kø.

Det ventes stor pågang i morgentimene på fredag når PS3 legges ut for salg over hele landet.

Related content
Ved Elkjøp Lørenskog utenfor Oslo har tre tenåringer ligget nesten tre døgn i PS3-kø. Allerede tirsdag kveld kl. 22 var John Gaarder (18), Ine Charlotte Hagen (17) og Kristian Thorsvald (27) på plass utenfor butikken. Når dørene åpner på Elkjøp-butikken fredag 23. mars kl. 10.00, har spillentusiastene ligget hele 60 timer i telt i påvente av årets spillnyhet.

Christian Ruyter (i midten) sammen med kameratene Kristoffer Olsen Hauge (til høyre) og Anders Kamsvåg (til venstre) feirer at de har kjøpt Norges første Playstation 3-konsoll etter ti timer i kø.

    Les også:

;