RESULTATERFINANS

24SevenOffice åpner kontor i Sverige

Det svenske markedet er nå blant de viktigste for selskapet, som derfor åpner kontorer i Stockholm.

5. sep. 2008 - 08:57

24SevenOffice er et norsk selskap som kun leverer nettbaserte forretningsløsninger over nettet. De er rundt 100 ansatte og har over 10.000 kunder i Europa.

Modellen med å levere nettbaserte applikasjoner i motsetning til installerte løsninger er også kjent som «Software as a Service» (Saas), og har fått stor oppmerksomhet den siste tiden.

Flere av de tradisjonelle leverandører av forretningssystemer som CRM og ERP har begynt å levere nettbaserte løsninger, men 24SevenOffice har drevet med dette i over ti år.

Selskapet melder nå at de leverer blant Europas raskest voksende nettbaserte forretningssystemer. Salget har økt markant i Sverige, og det svenske markedet står i dag for 30 prosent av alt nysalg. Nå åpner 24SevenOffice kontoret i Stockholm.

- Vi møter stor interesse hos svenske selskaper som har sett seg lei på tradisjonelle forretningssystemer som både er dyre og statiske. I stedet lokkes de av smarte løsninger levert i en vanlig nettleser, og enkel betaling for tjenesten basert på antall brukere, sier en fornøyd Börge Granli, sjef for 24SevenOffice i Sverige.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.