RESULTATERFINANS

24SevenOffice er klar for børsnotering

24SevenOffice er i slutt-forberedelsene for en børs-notering, og skal hente inn mange millioner.

15. mai 2007 - 07:50

Programvareselskapet 24SevenOffice lever av å levere nettbaserte ERP- og økonomisystemer. Selskapet ble stiftet for ti år siden, og er nå klar for å gå på børs.

- Børssøknaden sender vi 22. mai, sier Stian Stustad, gründer og administrerende direktør i 24Sevenoffice, til Dagens Næringsliv.

Selskapet omsettes i dag på den såkalte gråmarkedslisten.

Foreløpig er ikke omsetningen den største, og selskapet har slitt med underskudd. Nå tror imidlertid selskapet på gode tall i løpet av den nærmeste fremtiden.

- Vi regner med å doble omsetningen til 30 millioner kroner i 2007. Det som er viktig å skjønne er at dette er repeterende inntekter som blir med videre, sier Ståle Risa, daglig leder i 24SevenOffice, til Dagens Næringsliv.

24SevenOffices kunder betaler en månedlig avgift for å få tilgang på systemet. Det sikrer de en jevn og stabil inntekt, så lenge kundene er fornøyd og fornyer sitt abonnement.

Selskapet håper på å hente nesten 100 millioner kroner i en emisjon i forbindelse med børsnotering. Pengene skal brukes på en kraftig ekspansjon, blant annet til å øke antall selgere fra 10 i dag, til 100 innen 2009.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.