BEDRIFTSTEKNOLOGI

24SevenOffice går for Google Apps

Vil selge webbaserte prosjekt- og økonomisystemer på Googles markedsplass.

3. mars 2011 - 13:10

24SevenOffice, en norsk børsnotert bedrift som tilbyr netskytjenester innen regnskap, faktura, kundehåndtering og prosjektstyring, melder at de er i rute med en planlagt integrasjon med Google Apps.

I en børsmelding forklarer selskapet at de har laget en integrasjon med Google Apps som innebærer at kunder skal logge inn i 24SevenOffice med sitt Google brukernavn og passord, og ha sine Google-dokumenter i filområdet til 24SevenOffice.

– Denne integrasjonen er nå ferdig testet internt og er i dag lansert i beta hos utvalgte kunder, heter det.

Løsningen innebærer også synkronisering av Googles løsninger for e-post, kalender og kontakter.

– Alt er derfor i rute for lansering av 24SevenOffce World Edition tidlig i andre kvartal 2011 som tidligere annonsert, og forutsetningene for å kunne lanseres på Google Apps Marketplace er oppfylt, heter det i meldingen.

Lansering på Google Apps Marketplace åpner en ny distribusjonskanal for 24SevenOffice, til Googles oveer tre millioner bedriftskunder.

24SevenOffice World Edition er et prosjektstyringssystem basert på løsningen som selskapet lanserte i fjor høst, med komplett prosjektplanlegging og styring, timeføring og dokumentdeling. Integrasjonen med Google skal ifølge driftssjef Ståle Risa sikre brukerne en effektiv kombinasjon av prosjektstyring og samhandling.

– Tidligere måtte våre kunder bruke en installert software for tekstbehandling og regneark. Med denne integrasjonen derimot har kundene tilgang til alt rett i en nettleser uten noen form for installasjon, sier Risa.

– På Google Apps Marketplace er det bare to konkurrerende prosjektstyringssystemer som samme integrasjonsgrad mot Google som oss, så det er store muligheter når vi lanserer der, legger han til.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.