RESULTATERFINANS

24SevenOffice «helt uenig» med retten

Etter nok en knusende dom i sin fire år lange kamp mot Mamut, foreslår de forlik.

4. juni 2010 - 11:57

24SevenOffice har i dag sendt ut en børsmelding med et forliksforslag til Active24 ved Mamut.

24SevenOffice og Mamut vært i rettsstrid siden oktober 2006. Mamut hadde da kjøpt Active 24, og 24SevenOffice reagerte ved å heve sin samarbeidsavtale med Active24.

En enstemmig kjennelse i Borgarting lagmannsrett i desember 2008 ga Mamut fullt medhold. Dommen ble stående da Høyesterett avviste å behandle saken. Erstatningsutmålingen ble overlatt til Oslo tingrett. Kjennelsen her falt 21. mai: 24SevenOffice ble dømt til å betale 12,36 millioner kroner til Mamut.

I børsmeldingen i dag hevder 24SevenOffice at forhandlingene i tingretten viste at partene «har missforstått [sic] hverandre totalt i denne prosessen». De slår igjen fast at de er «helt uenig» med både premissene, resonnementene og konklusjonen i dommen. Forliket de foreslår består av en ordning der Mamut kan selge 24SevenOffice-produkter på påstått gunstige betingelser.

Kommunikasjonsdirektør Knut Ekern i Mamut sier til digi.no at de hadde håpet, men ikke ventet, at 24SevenOffice ville godta erstatningsdommen i tingretten.

– Vi ser at motparten er helt uenig med retten. Basert på forlikstilbudet sendt i børsmeldingen, forstår vi at de vil anke.

Ekern legger til at Mamut hadde ventet å få et forlikstilbud gjennom en direkte henvendelse til dem, framfor å få det gjennom en børsmelding.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.