24SevenOffice henter ti millioner kroner

Selskapet nærmer seg børsnotering og henter nå penger for å finansiere en raskere vekst fremover.

Selskapet nærmer seg børsnotering og henter nå penger for å finansiere en raskere vekst fremover.

24SevenOffice leverer nettbaserte systemer for bedriftsadministrasjon. Nå har de gitt Orion Securitas i oppgave å hente inn 10 millioner kroner i en rettet emisjon. Det er et skritt på veien mot børsnotering av selskapet.

– Den rettede emisjonen gir oss mulighet til å bli langt mer aggressive i et sterkt voksende nordisk marked. Vi nærmer oss notering på Oslo Børs, sier administrerende direktør Stian Rustad i en kommentar.

Nå satser selskapet i Sverige og i England. Markedet for denne typen løsninger levert over nett ligger litt bak utviklingen i USA, der selskapet Salesforce.com leder an utviklingen.

– Som alltid ligger det amerikanske markedet foran der veksten har vært formidabel for amerikanske webbaserte kontorløsninger, men vi ser helt tydelig at Europa har våknet og vi merker en sterk etterspørsel. Med frisk egenkapital skal vi påskynde denne prosessen gjennom aggressiv tilstedeværelse i Norge, Sverige og England, sier gründer Rustad.

24SevenOffice har i dag 1200 bedrifter på kundelisten, mens målet er opp mot 5000 før årsskiftet. Selskapet samarbeider blant annet med Active24, som er i ferd med å bli kjøpt opp av Mamut.

Til toppen