24SevenOffice på investorers drømmeliste

24SevenOffice har kommet gjennom nåløyet til det internasjonale investorpanelet Seed Forum.

24SevenOffice har kommet gjennom nåløyet til det internasjonale investorpanelet Seed Forum.

Det Skien-baserte selskapet 24SevenOffice har gjort stor suksess med å tilby leie av ERP-løsninger over nett.

Selskapet har endret navnet fra Kontorplassen til det internasjonale merkenavnet 24SevenOffice og kjøpt det svenske selskapet Start and Run.

De store ERP-leverandørene har all grunn til å frykte den i utgangspunktet lille leverandøren av web-baserte programvarer som nå har 900 kunder. Det viser ikke minst interessen for oppkjøp.

Internasjonale direktør Staale Risa forteller til digi.no at 24SevenOffice nå er ute og skal hente inn 20 millioner til salg og markedsføring av sitt webbaserte økonomi og administrasjonssystem.

Dette skyldes at 24SevenOffice er blitt rangert som beste investeringsmulighet av internasjonale investorer fra USA, Storbritannia, Russland og Norge. Investorene har plukket ut 20 selskaper av til sammen over 80 nominerte til Seed Forum som går av stabelen den 26. april i Oslo og 12. mai i London. 24SevenOffice er tilstede begge steder og skal nå hente inn 20 millioner for ytterligere vekst.

Stiftelsen Seed Forum Norway er en norsk ideell selvstendig stiftelse med formål å trene og presentere norske bedrifter i en tidlig fase for utenlandske investorer.

Som deltaker i Seed Forum må man først bli nominert av Innovasjon Norge, forskningssentre rundt om i Norge eller andre Seed Forum partnere.

Investorer fra Norge, Storbritannia, USA og Russland er medlem av juryen som evaluerer de nominerte selskapene på bakgrunn av kriterier som internasjonalt potensial, unik teknologi, markedsposisjon og modenhet samt relevans for det britiske, russiske eller amerikanske markedet. Investorene gir så en score til hvert selskap og de 20 beste selskapene får muligheten til å presentere seg.

– Der må være morsomt for 24SevenOffice at en internasjonal jury rangerte dem så høyt. Dette er en prestasjon. Jeg ville ikke bli overrasket om selskapet vil lykkes og bli en stor suksess, forklarer Odd Moe, prosjektleder for Seed Forum.

– Når vi ser hva som skjer blant webbaserte systemer i USA hvor en internasjonal konkurrent (Salesforce) har vokst hele 5.763 prosent siste fire år og er Silicon Valleys raskest voksende selskap skjønner vi at markedet nå er klart og at veksten vil komme i Europa om kort tid, framholder Risa.

24SevenOffice profiterer på en lav månedlig avgift og tilgang til alle virksomhetskritiske programvarer gjennom nettleseren hvor som helst og når som helst uten noen form for installasjon. Alternativt må kunder gjennom tradisjonelle ERP-leverandører kjøpe servere, drifte dem, installere og oppgradere dyr programvare, integrere forskjellige systemer og ta backup.

Til toppen