24SevenOffice tar Mamut til Tingretten

24SevenOffice sier at tidligere styre-medlemmer i Active 24 vil vitne mot Mamut.

24SevenOffice sier at tidligere styre-medlemmer i Active 24 vil vitne mot Mamut.

De norske programvareselskapene 24SevenOffice og Mamut har vært i konflikt siden Mamut ifjor kjøpte Active 24 etter at Active 24 og 24SevenOffice inngikk en strategisk samarbeidsavtale.

24SevenOffice hevder at at Active 24 misligholdt avtalen etter at Mamut kjøpte selskapet og tok det av børs. De sa derfor opp avtalen og krevde erstatning på inntill 200 millioner kroner.

Mamut på sin side benekter at de har misligholdt avtalen. De krever at 24SevenOffice trekker sine påstander og at 24SevenOffice betaler for kostnadene saken har påført Mamut.

    Les også:

Partene har tidligere møtt hverandre i forliksrådet, men det var ikke mulig å komme frem til enighet der. Dermed må saken tas til Tingretten. 24SevenOffice kort tid etter at de ville komme til å gjøre det, men det har tatt litt tid.

- Bakgrunnen for denne forsinkelsen er hovedsaklig at fire nye vitner fra motpartens styre og ledelse, som har signert eller håndtert avtalen, vil vitne for å bekrefte den bindende avtalen, sier Ståle Risaa, daglig leder i 24SevenOffice.

Stevningen ble levert fredag ettermiddag.

Til toppen