BEDRIFTSTEKNOLOGI

25.000 ISDN-abonnenter

Telenor har solgt 12.000 ISDN-Basis-abonnement siden tjenesten ble lansert i oktober 1996. Bare i januar solgte Telenor Privat hele 3.200 abonnement. I tillegg kommer 13.000 Statoil-ansatte som nå får oppgradert sine vanlige telefonabonnement til ISDN.

Øystein Kvistad
7. feb. 1997 - 15:40

- Vi er bra fornøyd med salget av ISDN-Basis så langt. Siden tjenesten ble lansert i oktober i fjor har vi solgt omlag 12.000 abonnement - hvorav 3200 bare i januar i år, sier informasjonssjef Elisabeth Gjølme i Telenor Privat til Digi:tele. Og med tirsdagens gullkantede Statoil-avtale i bakhånd, kan hun nå doble - og vel så det - den registrerte abonnementsmassen med ISDN-tilknytning i Norge til 25.000.

Spørsmålet er om Telenor Installasjon har kapsitet til å ta unna for den raske veksten, eller om ventetiden blir lengre for kundene.

- I dag er det cirka en måneds ventetid på ISDN-Basis i Oslo, som er det mest pressede markedet i landet akkurat nå. Ved årsskiftet satte Telenor Installasjon inn 50 ekstra montører for å få ned ventetiden i Oslo, og det har hjulpet godt. Ventetiden på å få oppgradert et vanlig, analogt telefonabonnement til ISDN har vært oppe i to måneder, nå er den nede i en, ifølge administrerende direktør Jan Kåre Pedersen i Telenor Installasjon.

- Målet er at alle kunder som bestiller et ISDN-Basis-abonnement ikke skal vente lenger enn maksimalt to uker før montøren ringer på døra. Dette skal vi nå i løpet av våren, sier Gjølme.

Telenor Installasjon har også stor ambisjoner: - Prognosene for 1997 er at våre montører totalt skal installere 120.000 ISDN-abonnement i løpet av året, sier Jan Kåre Pedersen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.