250.000 har sin.utrolig.personlige@adresse.no

Den norske e-post-tjenesten NamePlanet.com har siden lanseringen i februar fått 250.000 brukere. E-postleseren Organizer.net har 300.000. Kanskje en idé å slå sammen tjenestene?

Den norske e-post-tjenesten NamePlanet.com har siden lanseringen i februar fått 250.000 brukere. E-postleseren Organizer.net har 300.000. Kanskje en idé å slå sammen tjenestene?

NamePlanet.com vokser raskt, og trenger solide partnere, heter det i en pressemelding. I Norge har selskapet valgt Mogul.com og UUNET som strategiske partnere til å drifte tjenesten.

NamePlanet har verdens største utvalg av personlige domenenavn, som de deler ut gratis til bruk i e-postadresser. Etter bare tre måneder har 250.000 personer benyttet seg av dette tilbudet.

Etterspørselen er økende, og kravene til linjekapasitet og tjenestekvalitet er store. Geir Rasmussen, som er teknisk sjef i NamePlanet, er meget fornøyd med de nye samarbeidspartnerne. - Mogul.com og UUNET bidrar til å opprettholde den kvaliteten tjenesten er avhengig av i tiden fremover, sier han.

Mogul Norway-sjef Ivar Søvold understreker i pressemeldingen at det er avgjørende for NamePlanet at driftstjenesten er stabil, og at det til enhver tid finnes tilstrekkelig båndbredde til å betjene brukerne raskt.

UUNET kan se tilbake på et halvt års vellykket drift av internettløsningen til NamePlanet. Samarbeidet vil også kunne utvides ved en internasjonal ekspansjon.

Den norskutviklede e-post-tjenesten Organizer.net, som ble etablert i september 1997, har nå rundt 300.000 brukere. Samarbeidspartner på linjekapasitet er KPNQwest, opplyser gründer Karsten Ersland til digi.no.

Han understreker at Organizer likevel ikke er en direkte konkurrent til NamePlanet eller Microsofts Hotmail. - Disse tjenestene tilbyr e-postadresser, mens Organizer i tillegg er en e-postleser, det vil si en mulighet til å lese e-post fra den adressen du allerede har, uansett hvor du befinner deg.

Det optimale ville kanskje vært å slå sammen disse e-post tjenestene?

Karsten Ersland innrømmer at han ikke ser bort fra at det kanskje ville vært en god idé.

Til toppen