RESULTATERFINANS

26-09-00 samles kremen av B2B-aktører

digitodays fokuserte workshops under "trend"-vignetten har hatt suksess siden starten i vår. I forbindelse med neste workshop, om B2B markedsplasser, som arrangeres tirsdag 26. september, fokuserer vi i en serie artikler på dette temaet.

Ved etableringen av digitoday/trend traff vi åpenbart et skrikende behov i markedet. Mange i bransjen er gått lei av å enveislytting til foredrag. Den tradisjonelle konferanseformen har i de rette og mest profesjonelle settinger behov for fornyelse. digitoday utviklet derfor (og utvikler fortsatt) trendkonseptet som en forlengelse av det redaksjonelle produktet, i en form som har truffet mange i både høyre og venstre hjernehalvdel: Intime, tette og høyst interaktive "workshops" moderert av en ordstyrer, iscenesatt gjennom korte faglige presentasjoner og realisert gjennom en prosess hvor salens aktive deltakelse er av monumental betydning for arrangementets suksess.

Tirsdag 26. september er temaet altså markedsplasser for bedrift-til-bedriftshandel. Interessen har vært stor både blant deltakerne og hos sponsorer. Maksimalt antall deltakere er 30, og det kan bli rift om plassene. Derfor kan det lønne seg å melde seg på allerede nå.
B2B markedsplasser
B2B markedsplasser - klikk her

Kalender:


Informasjon om arrangementet og påmeldingsskjema finner du på adressen www.digitoday.no/trend.

Vil du vite mer om dette?
Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.