40.000 Mobyson-føflekker helt gratis

Therese maser som vanlig og Per Christian klør seg i hodet, pakker innpå globoid og fikler med teknologi...

Therese maser som vanlig og Per Christian klør seg i hodet, pakker innpå globoid og fikler med teknologi...

Therese: Glad jeg ikke har tenåringsbarn. Nå prøver mobil-Mobyson å lure ungdom til å tatovere logoen deres på kroppen. De skal betale for disse tatoveringene ut hele neste år. Skal vi ta en sammen, eller?


PC: Eh... nåja. Eller forresten, vi kan jo få dem derre house of pain-folka til å tatovere en mobyson-mann som er 2 x 2 millimeter, og så kan dem ta en litt tøffere tatovering over - for samme pris - det vil si gratis for oss

Therese: Det var ikke så dumt. Da kan jeg kanskje få råd til den jeg hadde planlagt på ankelen. Det gjør jo ikke noe om det er en utrolig liten mobyson-mann under. De sa ikke noe om størrelsen på tatoveringen i pressemeldingen, og Krafft (adm. dir i Mobyson, red. anm) sa at han selv vurderte sterkt å ta en bitteliten en... Kanskje vi skulle få alle i redaksjonen til å tatovere , tja, kanskje rundt femti 2x2 millimeter-mobyson-menn på kroppen? Det ville blitt dyrt for selskapet.

PC: (fikler med avansert og svært kostbar kalkulator. Har problemer med å forstå hvordan man slår den på)

Therese: Hvor mye måtte de ha punget ut med til house-of-pain-folka da? Kan du regne ut det med den fancy kalkulatoren din, Pekka?

PC: Tenker de skal ha en tusing for å komme igang, så kan det vel hende det akkumuleres noen kroner når man passerer 50 små flekker på kroppen. Men det er vel ikke tanken at folk skal se ut som de har pådratt seg svinepest heller?

Therese: Neida, men kanskje Mobyson går konkurs hvis hver eneste mobilbruker hiver seg på tilbudet og går hen og skaffer seg 50 logoer hver?

PC: Ifølge denne avanserte, kostbare kalkulatoren ville det koste så mye at... at... herr Krafft kanskje burde åpne sin egen tatoveringssjappe. Drevet til konkursens rand av en liten blekkflekk. Enn det?

Therese: Da hadde de fått masse reklame for greiene sine, da. Hva var det de drev med igjen?

Til toppen