BEDRIFTSTEKNOLOGI

4300 datanerder samles i Vikingskipet

Tiden nærmer seg for det årlige "The Gathering-party", som er en gigantisk jamboree for ivrige databrukere. Foruten de vanlige fasilitetene, kan arrangørene i år lokke med et stadig voksende antall jenter. Så mange at de ikke lenger slipper gratis inn.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
17. mars 1999 - 11:13
The Gathering (TG) skal også i år holdes i Vikingskipet på Hamar. Det var en periode snakk om at Fornebu kunne være et alternativ, men arrangementskomiteen har og også i år valgt å bruke det tradisjonelle lokalet.

TG har blitt arrangert i Vikingskipet de siste tre årene. Det har imidlertid levd en mer omflakkende tilværelse i tidligere år, etter første gangs arrangement påsken 1992.

The Gathering 99 (TG99) har plass til 4300 deltakere. Så godt som alle billettene som er reservert for norske deltakere er solgt. Men det er fortsatt mulig å få tak i en av de 300 billettene som skal selges ved dørene etter at dørene er åpnet. Dette skjer klokken 08.00 onsdag 31. mars. Dørene lukkes igjen søndag 4. april klokken 18.

Nettverket består av omtrent 4300 svitsjede 10 Mbit/s-porter. Hele nettverket leveres av Cisco, mens Internett-aksessen leveres av Telenor Nextel. Det eneste som kreves av brukerne, er at de har et egnet nettverkskort til sin datamaskin.

Laila Dalen i Crusaders, gruppen som står bak The Gathering, forteller til digi.no at antallet kvinnelige deltakere har vokst med årene. Tidligere måtte disse lokkes med gratis inngang, men nå er antallet kvinner så høyt at også de disse deltakerne må betale.

I løpet av de fire døgnene TG99 varer, får nok de fleste litt behov for både å spise og sove. Derfor vil minst to utsalgssteder være åpne hele døgnet. Sove må man gjøre på tribunene eller i de rolige gangene. Ta gjerne med sovepose.

Under samlingen vil de bli arrangert flere konkurranser, blant annet skal det konkurreres om å lage beste demo eller intro på både PC, Amiga og Commodore 64. I tillegg er det turneringer i spill, blant annet Half Life og Quake 2. Vinneren av hver konkurranse vil bli premiert.

digi.no vil delta det første døgnet av TG99 og vil komme med stemningsrapporter og reportasjer fra partyet.

Vi sees!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.