BEDRIFTSTEKNOLOGI

56Kbps lanseres av U.S.Robotics i kveld

Aksjeverdien på US Robotics økte kraftig i går etter at flere rykter fortalte samme nyhet: Selskapet er klar med sitt nye 56Kbps modem. Modemet kommer til å bli lansert på flere pressekonferanser som arrangeres parallelt flere steder i verden i kveld 18.00 norsk tid.

Frode Eriksen
16. okt. 1996 - 12:00

U.S.Robotics selv holder kortene tett til brystet. Selskapet nøyer seg med å invitere til flere parallelle pressekonferanser verden rundt i kveld klokken 18.00 norsk tid, og lokker med "en av de mest spennende nye teknologiene som noen sinne er utviklet av U.S.Robotics".

Både finansanalytikere og indutrianalytikere ved Wall Street sier at dette betyr lanseringen av ny teknologi som gjør 56 Kbps modem mulig.

Ryktene om at modemet er rett rundt hjørnet satte fart i aksjekursene til selskapet. Verdien økte med nesten 9 dollar i løpet av gårsdagen og sluttet på USD 78 på Nasdaq.

- Jeg vet ingenting, men skal til pressekonferansen i Stockholm i kveld, sier Roy Gausaker, daglig leder i Vestfold Industridata, som er en av importørene av U.S.Robotics modem til Norge.

Digi:tele kommer selvsagt tilbake til denne lanseringen etter hvert som tingene skjer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.