60 GB MP3-spiller gammelt nytt

Til tross for at både Apple og Creative nylig har skrytt av størrelsen på selskapenes nyeste MP3-spillere - er selskapene egentlig ganske sent ute.

Både Apple og Creative Labs annonserte i forrige uke MP3-spillere med solid lagringskapasitet - opptil 60 GB i Creatives tilfelle. Nå er det kommet digi.no for øre at en annen produsent lanserte en MP3-spiller med 60 GB lagringskapasitet allerede sommeren 2002.

    Les også:

MP3-spilleren Personal Jukebox, som produseres av koreanske Remote Solutions, ble opprinnelig utviklet av Compaq i samarbeid med IBM, Motorola, Fraunhofer Institute og hodetelefonprodusenten Koss. Den første utgaven kom våren 2000 med 6 GB lagringskapasitet.

Spilleren er ikke blitt videreutviklet noe større siden Compaq og HP slo seg sammen, noe som innebærer at den ikke støtter de raskeste overføringsgrensesnittene. Brukerne må ta til takke med standard USB. Til tross for dette meldes det om mange fornøyde brukere.

Etter det digi.no kjenner til forhandles ikke Personal Jukebox i Norge, men spilleren kan bestilles fra sveitsiske Portacomp. Prisen for toppmodellen med 60 GB lagringsplass er 1190 sveitsiske franc, omtrent 6200 kroner.

Til toppen