JUSS OG SAMFUNN

7.000 nettbilletter i romjulen

Filmweb solgte 88.000 kinobilletter over Internett og WAP i fjor. Antall solgte billetter i romjulen ga Filmweb ny rekord.

Filmweb AS har i samarbeid med kinoene i Bergen, Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandnes, Sandvika, Stavanger og Tromsø solgt 88.000 billetter over Internett og mobilt Internett i fjor. 50.000 av disse ble formidlet i løpet av fjerde kvartal. Romjulen ga et salg på 7.000 billetter som er ny ukerekord.

I en pressemelding opplyser Filmweb at det totalt er handlet for 5,3 millioner kroner gjennom tjenesten, at hver kunde kjøper i snitt 2,6 billetter per gang, og at det er barnefamiliene som benytter tjenesten mest.

- Salget er tilfredsstillende og er tilnærmet på høyde med vårt mål for året, sier Kjell Arne Orseth, administrerende direktør i Filmweb, i pressemeldingen.

- Spesielt hyggelig er den kraftige økningen vi har hatt i siste kvartal, som et resultat av at systemene nå virkelig er oppe og på plass for store kinobedrifter som Oslo Kinematografer og Bergen Kino. Vi vil nå videreutvikle og synliggjøre produktet og forventer derfor at den positive trenden vil holde seg.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.