BEDRIFTSTEKNOLOGI

800 endringer i ny Mamut-pakke

Norges mest brukte ERP-pakke, Mamut, er kommet i en ny versjon med lang rekke nyheter.

14. sep. 2004 - 12:36

Mamut lanserte i dag Mamut Business Software 9, en stor oppgradering av selskapets samling av forretningssystemer (ERP). Mamut Business Software er et samlebegrep for alle Mamuts bedriftfsprodukter. Disse markedsføres i forskjellige samlinger, hvorav Enterprise er den mest omfattende.

Mamut Business Software 9 inneholder en rekke nyheter og mer enn 800 forbedringer som gir selskapet en sterkere posisjon, spesielt innen logistikk og CRM.

Samlepakker med ferdig-integrerte forretningsapplikasjoner er den dominerende trenden i ERP-markedet fordi integrasjon av applikasjoner fra forskjellige leverandører er så dyrt. Mamut Business Software er beregnet brukt for bedrifter 1-50 ansatte og er dermed trolig den billigste samlepakken på markedet

- Flere og flere kunder forlanger komplette løsninger som dekker alle deres administrative behov, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.

Den nye versjonen av Mamut Business Software er tilgjengelig i Norge, Sverige, Nederland og Storbritannia i oktober. Blant de viktigste endringene er utvidet funksjonalitet innen logistikk og CRM. I tillegg inneholder versjon 9 av Mamut Business Software sentrale nyheter innen alle øvrige fagområder; regnskap og økonomistyring, lønns- og personalhåndtering, e-handel og prosjektstyring.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.