8x DVD-brenner for + og -

Plextor lanserte i dag det de hevder er markedets første 8x DVD-brenner for både pluss- og minusformat.

Plextor lanserte i dag det de hevder er markedets første 8x DVD-brenner for både pluss- og minusformat.

Selskapet lanserte to brennere, kalt PX-708A og PX-708UF, som brenner både DVD-R/RW og +R/RW. Enhetene kommere i både intern og ekstern utførelse, og skriver en full DVD (4,7GB) på mindre enn 10 minutter. I tillegg har de CD-brenningskapasitet på 40x for CD-R og lesing, samt 24x for CD-RW.

PX-708A og PX-708UF er utstyrt med programvare for å kopiere data, musikk og videoer til DVD-er og CD-er, samt videoredigeringsprogram fra Pinnacle Systems.

For plussformatet er DVD-R-hastigheten 8x og 4x for DVD-RW. For minusformatet er DVD-R-hastigheten 4x og 2x for DVD-RW. Begge enheter leser DVD-ROM-er i en hastighet på 12x.

Den eksterne enheten PX-708UF har både USB- og FireWire-tilkopling og begge enhetene benytter flere teknikker for å heve kvaliteten på skrivingen.

Programvare som følger med er Ahead Nero, Ahead InCD, Pinnacle Studio 8 Videoredigeringsprogram, Cyberlink Power DVD og PlexTools Professional CD/DVD utility programvare.

Den interne enheten PX-708A vil koste 2.271 kr eksklusive moms og er tilgjengelig i slutten av august. PX-708UF vil koste 2.890 kr eksklusive moms og er tilgjengelig i slutten av september.

Til toppen