RESULTATERFINANS

A-pressen kjøper spillnettsted

Gamer.no plukkes opp av Mediehuset Digital.

10. aug. 2009 - 08:47

A-pressens Mediehuset Digital har kjøpt spillnettstedet Gamer.no for en ukjent sum. Det går frem av en pressemelding.

I begynnelsen av mars i år inngikk de to partene en samarbeidsavtale som medførte at A-pressens selskap tok over driften, med alle inntekter og kostnader.

Målet var å ta over eierskapet og etter flere måneder med fruktbart samarbeid er en avtale om kjøp inngått.

- Vi har vært ekstremt fornøyd med utviklingen av Gamer.no og det potensialet vi ser, kombinert med det kvalitetsinnholdet som blir laget av den dyktige redaksjonen, gjør at vi vil ta over eierskapet til nettstedet. Dette passer jo perfekt inn i vår eksisterende portefølje, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS.

Edda Media skilte i februar lag med spillpublikasjonen. Etter dette ble det bygget et helt nytt nettsted, men med samme navn, redaksjon og innhold som tidligere.

Ifølge pressemeldingen har gamer.no nå 10.000 daglige lesere, nesten 4.000 registrerte brukere og 175.000 innlegg i løpet av det siste halvåret.

- Våre brukere er ekstremt lojale og vi vil fortsette med å tilby dem kvalitetsinnhold i tiden fremover. Heldigvis har vi nå kommet til enighet med Mediehuset Digital om en overtakelse, slik at vi kan fortsette med vårt fokus om å skape Norges beste spillnettside, sier tidligere gründer, nå fagredaktør spill i Mediehuset Digital AS, Tor-Steinar Nastad Tangedal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.