KARRIERE

Aamodt slutter i Alcatel - flyr til IT Fornebu

Bjarne Aamodt går av som konsernsjef i Alcatel STK for å overta som administrerende direktør i IT Fornebus datterselskap, Multimedia Læring (MML) fra årsskiftet.

Vaktsjef
3. nov. 1999 - 17:10

Aamodt går dermed fra et av landets største kabel- og telekomkonsern til en liten gründerbedrift med under ti ansatte, opplyser Newswire i en pressemelding.

Bjarne Aamodt.
Bjarne Aamodt.

- Vi har lagt vekt på å finne en leder med bred administrativ erfaring og omfattende kompetanse fra høyteknologisk virksomhet. IT Fornebu Multimedia Læring er et ambisiøst prosjekt, og vi er svært fornøyd med å ha rekruttert en leder fra A-laget i Norge, sier styreleder i MML, Per Morten Vigtel i pressemeldingen.

MML har som ambisjon å bygge opp en nasjonal infrastruktur når det gjelder nettbasert læring. Det skal blant annet gjøres gjennom å etablere en franchise av elektroniske klasserom rundt om i landet. Nå skal bedriften utvide staben, og Vigtel regner med at MML vil ha om lag 50 ansatte om et års tid.

- Dette er et nytt forretningsområde i Norge. Vi ønsker å legge grunnlag for helt nye løsninger når det gjelder undervisning, sier Vigtel.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra