Accenture vil ha kontakt med gründere

Accenture ønsker tettere konktakt med gründere og sponser derfor nå First Tuesday.

Accenture ønsker tettere konktakt med gründere og sponser derfor nå First Tuesday.

Selv om signaler om nedkjøling av økonomien i Kina utløste et kraftig fall på Oslo Børs i forrige uke og sendte IT-aksjene rett til bunns, er First Tuesday optimistisk. I en pressemelding peker de på at mange piler peker oppover og bedriftene skal igjen vokse.

First Tuesday markerer de positive signalene med ny sponsorkontrakt med Accenture. Samtidig arrangerer stiftelsen en samling om temaet vekst, mandag 10.mai på Rockefeller.

I følge avtalen blir Accenture hovedsponsor for First Tuesday-nettverket i Oslo i ett år. Fra før er Telenor, Microsoft, NHO, Burson-Marsteller, Deloitte, BMC Software, UK Trade & Investment og Intellicom hovedsponsorer for First Tuesday.

- Det ser lysere ut i bransjen nå, framholder administrerende direktør i Accenture Nils Øveraas.

Accenture har den siste tiden hatt flere nye ansettelser og opplever en jevnt tilsig av nye kontrakter. Accenture har også signert en langsiktig samarbeidsavtale med Telenor som er den største enkeltkontrakt noensinne for Accenture i Norge.

Accenture ser på First Tuesday som et viktig nettverk for alle som jobber med nyskaping. Øveraas er spesielt imponert over at interessen for deres arrangement har økt i en tid hvor næringslivet har vært gjennom en turbulent periode.

På kommende First Tuesday-samling blir det blant annet feiret at Mamut går på børs samme dag. Mamut-gründer Eilert Hanoa feirer børsnoteringen med et foredrag.

First Tuesday har store forventninger til Accenture.

- Det er spesielt interessant at Accenture er et stort internasjonalt selskap og kan belyse temaer som er viktige for våre medlemmer med undersøkelser fra andre markeder, sier administrasjonsleder Bjarte Baasland i First Tuesday.

First Tuesday registrerer at det er mer optimisme blant gründere nå enn for kort tid siden.

Baasland presiserer at det fortsatt er for lite risikovillig kapital i Norge, men det er likevel blitt enklere for gründere som har unike ideer.

Til toppen