Active ISP kjøper stort i Sverige

Webhostingselskapet Active ISP kjøper det svenske selskapet Carambole og blir dermed et av de største webhostingselskapene i Europa. - Dette er starten på en konsolidering som må komme, sier Rolf Larsen i Active ISP.

Active ISP, som tar sikte på å bli blant de største innen webhosting, kjøper det svenske selskapet Carambole med oppgjør i aksjer. Det svenske selskapet hadde 65 millioner SEK i omsetning i fjor, 20.000 webhosting abonnenter og 70.000 registrerte domener. Majoriteten av inntektene kommer fra Sverige, men er er også fordelt mellom Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Norge og Danmark.

- Oppkjøpet av Carambole markerer starten på en konsolidering blant større aktører  i webhosting-bransjen. Active ISP står meget sterkt teknisk og finansielt, og er derfor blant de få som har mulighet til å konsolidere i Europa , sier Rolf Larsen, gründer og administrerende direktør i Active ISP i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen vil det sammenslåtte selskapet få en omsetning på omtrent 200 millioner kroner i år og bli blant Europas største innen bransjen.

Til toppen